Historie

Workshop= VOL: Haal samen het meeste uit je ademhaling

di 18 feb, 2020
  • 19:00
  • Steenstraat 2 Horst
  • Entree: 37,50

Marike van Eijs
Natuurwijzer
T: 06-62817474
E: puur@natuurwijzerhorst.nl
https://natuurlijkesther.nl/workshop-ademhaling/

Veel mensen zijn zich niet bewust van hun ademhaling of vinden het lastig om juist te ademen. Met een juiste ademhaling, adem je meer zuurstof in, voer je meer afvalstoffen af en kun je spanning of pijn loslaten. Ademhaling heeft dus een grote invloed op je lichaam en op je leven.

In mijn workshop kun je leren zien waar de ademhaling bij de ander en bij jezelf zit. Je krijgt de kans om te ervaren wat zuurstof met je lichaam doet. We zullen gebruik maken van acupunctuurpunten om invloed uit te oefenen op de ademhaling. Door in kleine groepen te werken, heb ik de kans hier iedereen persoonlijk in te begeleiden.  We kunnen zien wat er in bepaalde situaties gebeurd met ons als individu,  en wat er met de ademhaling gebeurd. Je krijgt helder wat er fysiek, mentaal en/of emotioneel met het lichaam gebeurd.

Tijdens deze workshop gaan we meteen al aan de slag. Onder begeleiding leer je anderen te helpen met hun ademhaling en wordt je eigen ademhaling op een juiste manier beïnvloed. Zo kun je zowel iets betekenen voor een ander als voor jezelf!

In mijn praktijk werk ik al 18 jaar succesvol met deze technieken. Simpele handelingen kunnen al een groot positief effect hebben en dit wil ik jou leren. Samen halen we het meeste uit je ademhaling!

De workshop wordt gegeven in kleine groepjes ongeveer 6 mensen, zodat er genoeg aandacht per persoon gegeven kan worden.
De workshops zijn het ervaren van diepere ontspanningen, omdat dit de basis is van gezondheid.

Meer info op https://natuurlijkesther.nl/workshop-ademhaling/

Meld je aan voor Workshop= VOL: Haal samen het meeste uit je ademhaling

di 18 feb, 2020
  • 19:00
  • Steenstraat 2 Horst
  • Entree: 37,50

Inloggen

Registreren

Zoeken