Evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Basistraining “Rise and Shine” voor innerlijke kracht en buiten-gewoon vertrouwen

6 januari 2022 @ 09:30 - 13:00

- €5
In onze basis training “Rise and Shine” ga jij concrete stappen zetten richting een nieuwe kijk over jezelf en de wereld om jou heen.
Deze 5 daagse training  is een cadeau voor jezelf! Elke dag staat helemaal in het teken van een van de 5 natuurelementen vuur, aarde, metaal, water en hout. Want als wij de 5 elementen in ons in balans kunnen brengen, voelt ons leven in harmonie.
Eerste dag – Ken jezelf! Element vuur! Inventarisatie:  Wat zijn jouw dromen en doelen? En wat zijn jouw belangrijkste talenten, karaktereigenschappen en gaven? Wat is jouw passie of hartenwens? Hoe kom je van wens naar werkelijkheid, of welke uitdagingen en valkuilen zitten ertussen? Wij gaan aan de slag met de Nine Star Ki astrologie voor meer zelfinzicht en maken contact met je innerlijke wijsheid en jouw persoonlijke hartenergie.
Tweede dag – Ken jouw gezondheid!  Element aarde! Wat is de oorsprong van ziekte en gezondheid? Wat heeft jouw denken en voelen met jouw gezondheid te maken? Wat is de rol van moeder aarde? Wat is de schuman resonantie en hoe kan die jou helpen aan een betere gezondheid? Wij harmoniseren  de chakra’s en verhogen je eigen frequentie van 3D naar 5D. Er wordt de verbinding hersteld met moeder aarde en vader kosmos. Je leert jouw zelf genezend vermogen te activeren en jouw DNA en cellen te regenereren.
Derde dag – Ken de kracht van je gedachten!  Element metaal! Jouw gedachten worden dingen! Waar komen jouw gedachten vandaan? Wat denk je bewust en onbewust over jezelf, over anderen en over jouw levensomstandigheden? Hoe kun je je gedachten sturen , dat ze jouw helpen in plaats van tegenwerken? Leer over de weg van het manifesteren. Je leert contact maken met jouw gids en jouw spirituele team, met jouw intuïtie en jouw innerlijke stem. Je leert vertrouwen in innerlijke beelden en impulsen te erkennen.
Vierde dag – Weet wat je voelt! Element water! Hoe maak je contact met je emotioneel lichaam? Hoe kun je constructief omgaan met je emoties en gevoelens? Hoe transformeer je angst, pijn, schuld, schaam en co in liefde en vertrouwen?  Leer over de spiegelwetten als oplossing bij irritatie, problemen of conflicten en over de wet van Masaro Emoto.  Maak contact met jouw unieke zielenpad, door voelen leren vertrouwen. Laat je verrassen door het ongeluk is geluk verhaal.
Vijfde dag – Omgeving en synthese, zo binnen zo buiten! Element hout! Rommel om jouw heen geeft rommel in je hoofd. En als je binnen opruimt is het buiten-gewoon goed. Wat is jouw verbinding en relatie met de buitenwereld? Hoe vind je innerlijke rust en vrede als er buiten chaos heerst? Ervaar de kracht van een gezonde leefomgeving en het wezen van de natuur. Wat zijn de wetmatigheden van het leven en hoe pas je die moeiteloos toe? Maak hartcontact met jouw omgeving, de mensen, de situaties en alles om jou heen. Leer communiceren vanuit je hart.
De hele training gaan we samen interactief, creatief en oplossingsgericht vormgeven. Laat je verrassen door lichaamsgerichte en creatieve oefeningen en opdrachten, mooie meditaties en helende muziek. Dit alles in een veilige omgeving en in een kleine groep.
De basis training wordt 5 x gegeven op een donderdag hier in Zentire:  Op donderdag  16, 30 september, op 14, 28 oktober en op 11 november van 9:30 uur tot 13:00 uur
De kosten zijn: 190,- € incl. koffie, thee en tussendoortjes, incl. cursusmateriaal en persoonlijk Nine Star Ki horoscoop
De training wordt gegeven door Britta Wartenberg, transformatie therapeut na Robert Betz, Feng Shui en Nine Star Ki consulent, Schumann resonantie trainer, gediplomeerd docent en eigenares van Zentire. Met veel enthousiasme en liefde voor mensen heeft  Britta deze training na jarenlange ervaringen zelf ontworpen en streeft ze met hart en ziel erna dat iedereen heling en bewustwording gaat bereiken.
aanmelden graag via info@zentire.nl of 06 – 21 620 138
De training wordt ook online gegeven of op andere tijdstippen. Vraag gerust naar de mogelijkheden als datum en tijd niet schikt.

Gegevens

Datum:
6 januari 2022
Tijd:
09:30 - 13:00
Kosten:
€5
Site:
https://zentire.nl/evenementen/rise-and-shine/?occurrence=2021-09-16

Gegevens

Datum:
6 januari 2022
Tijd:
09:30 - 13:00
Kosten:
€5
Site:
https://zentire.nl/evenementen/rise-and-shine/?occurrence=2021-09-16