Evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Beter in de buurt’ met huisarts Berber Pieksma

7 november 2021 @ 14:00 - 17:00

“Beter in de buurt”- een lezing met Berber Pieksma – zondag 7 november van 14:00 tot 17:00 uur in Zentire – ruimte voor groei
Berber Pieksma begon 35 jaar geleden haar eigen huisartsenpraktijk in Haulerwijk, die zij 5 jaar geleden overdroeg aan haar opvolger.
Toch zet Berber zich onverminderd in voor de gezondheid, vitaliteit én vrijheid van ieder mens. Ze spreekt zich krachtig en gepassioneerd uit waar het gaat over gezond en in vrijheid leven. Zij is een graag geziene gast bij ‘alternatieve mediaplatforms’, zoals Blue Tiger Studio, Café Weltschmerz of Peter Bierhof. De afgelopen maanden heeft zij non-stop gewerkt aan het platform “Beter in de Buurt”, waarvan zij één van de initiatiefnemers is. Wij zijn trots, blij en dankbaar dat Berber vanuit Friesland naar Limburg komt om ons te vertellen over dit prachtige initiatief!
Beter in de Buurt:
Jij als mens bepaalt in vrijheid wat jij nodig hebt en waar je voor kiest met oog voor de wereld om jou heen! Dat is het uitgangspunt van “Beter in de Buurt”. Een platform waar je in contact komt met dienstverleners en aanbieders op alle gebieden van het dagelijks leven: Vitaliteit, Educatie, Diensten en Voeding. Een platform dat volledig gericht is op het welzijn en geluk van de mens en haar ecosysteem. Voor een ieder die wil samenwerken aan een mooie balans voor zichzelf, de ander en de aarde biedt Beter in de Buurt een platform voor en door mensen in de buurt.
Aanmelden kan via een mail naar info@zentire.nl o.v.v. Beter in de Buurt.
Doelgroep: Zorgverleners en een ieder die wil samenwerken aan een mooie balans voor zichzelf, de ander en de aarde.
Kosten: € 20,- p.p. inclusief koffie, thee en gezonde versnaperingen, graag contant te betalen op de dag zelf

Gegevens

Datum:
7 november 2021
Tijd:
14:00 - 17:00

Gegevens

Datum:
7 november 2021
Tijd:
14:00 - 17:00