Evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus: Wie ben jij werkelijk

27 maart 2021

- 495.€
WIE BEN JIJ WERKELIJK?
Ik nodig jou uit voor een ontdekkingsreis. Waar gaat de reis naar toe? De reis gaat naar binnen in jou, om jou vrij te maken uit lagen van angst, pijn, woede, schuld, verdriet, liefdeloosheid, onzekerheid, slachtoffer voelen etc.
Je word je bewust van jouw gedachten, overtuigingen, conditioneringen, gehechtheden die jou belemmeren en blokkeren. Want wij zijn gevormd tijdens vele levens door onze opvoeding, de maatschappij en de kerk. Wat dient jou? Wat dient je niet meer? Je mag het nu erkennen, transformeren en loslaten.
Tijdens deze ontdekkingsreis (een 5 daagse cursus beginnend zaterdag 27 maart, om de 2 weken tot en met 23 mei) begeleid ik jou en de andere deelnemers. Het is een vrijmakingsproces om te worden wie jij in Essentie bent – een Goddelijk Wezen.
Ik help je om vertrouwd te worden met de Isis Magic Healing Essences, die een bijzonder waardevolle ondersteuning zijn bij jouw vrijmakings- proces. Isis Magic Healing Essences zijn een Co-creatie van mij met Isis, Maria Magdalena en Moeder Maria. Ze verbinden jou dieper met jouw Goddelijke oorsprong en helpen jou te worden, wie jij in Essentie bent.
In deze cursus op basis van gelijkwaardigheid ga ik op iedere deelnemer in. Wat resoneert met jou? Wat herken jij in jouw leven? Waarmee heb jij moeilijkheden? Wat belemmert jou? Door de interactieve uitwisseling en ervaringen kunnen wij van elkaar leren en een levendige relatie met de Isis Magic Healing Essences opbouwen.
Ik ben zo blij en dankbaar voor de transformatie en healing die bij iedere deelnemer tijdens de cursus gebeurt. Een feedback van een deelneemster voeg ik bij, die ik met haar toestemming en naam mag geven.
Locatie: Kochstraat 17 Tijd: 10.00 -17.00 uur Datum: 27.03, 10. en 24.04, 08. en 23.05. Bijdrage: € 495,– incl. koffie thee en lekkers
Info: www.isismagichealingessences.nl en www.praktijkmargaretewuster.nl telefoon 077-3548604 praktijk.margarete.wuster@gmail.com
Wil jij ook aan deze ontdekkingsreis deelnemen? Jij bent van harte welkom. Heb je vragen, bel gerust.
Door coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt. Zo gauw jouw betaling binnen is, is jouw plaats gereserveerd.
Ik verheug mij jou te ontmoeten,
Margarete

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
27 maart 2021
Kosten:
495.€

Locatie

Venlo

Organisator

Margarete Wuster
Telefoon:
0773548604
E-mail:
praktijk.margarete.wuster@gmail.com

Gegevens

Datum:
27 maart 2021
Kosten:
495.€

Locatie

Venlo

Organisator

Margarete Wuster
Telefoon:
0773548604
E-mail:
praktijk.margarete.wuster@gmail.com