Evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Frequentie Energie Healing Avond

11 november 2021 @ 19:00 - 22:00

Op donderdag 11 november geven Dymph en Rob van “Selfcreation” een demonstratie over het nieuwe Schumann en Tesla energie Systeem ( Schumann 3D Platte ) bij ons in Zentire. Van 19 tot 22 uur kun je kennis komen maken met dit unieke systeem. Wij beginnen met een uitleg van ongeveer 45 min. Daarna mag je aan je eigen lijf komen ervaren wat een behandeling met jouw lichaam doet. 

Nikola Tesla:  “Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie”.

De Schumann frequentie blijkt meer en meer “The missing piece voor zowel de psychische als de fysieke gezondheidszorg.” Gezond en vitaal worden of blijven, is best een opgave door ons drukke en stressvolle bestaan. Gelukkig is er de Schumann frequentie (7,83 Hertz); een wetenschappelijk onderbouwde frequentie die van levensbelang is.

Tijdens onze demonstratie kun je het effect van deze frequentie ervaren in een mentale en fysieke training van 6 minuten. Het brengt je terug in je natuurlijke ritme, werkt ontspannend en stress verlagend en kent geen negatieve bijwerkingen.

Tijdens de avond werken wij ook met helende muziek, serveren we jouw gezonde en verrassende hapjes. Een avond vol mooie momenten en healing voor jezelf.

Gegevens

Datum:
11 november 2021
Tijd:
19:00 - 22:00

Gegevens

Datum:
11 november 2021
Tijd:
19:00 - 22:00