Gratis online workshop

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis online workshop

15 maart @ 08:00 - 17:00

– gratis online workshop –
Veel mensen hebben zich in deze huidige tijd meer verdiept in gezondheid. In hoe krijgt ik mijn weerstand en afweersysteem op peil.
Misschien heb jij in je zoektocht al geleerd dat de meeste producten die in de winkel te koop zijn (gezondheidsproducten, verzorgingsproducten etc.) in enige maten chemicaliën als toevoeging hebben. Iets wat je niet wil!
Weetje👇🏻
De gemiddelde vrouw heeft voor ze de deur uit gaat in de ochtend al meer dan 80 chemicaliën tot zich genomen via huid en haar.
Nog een weetje👇🏻
Vele gezondheidsproducten zoals supplementen en essentiële oliën bevatten in de winkels maar een heel klein percentage van de stof die je juist wilt hebben.
Wil jij meer weten, meer leren over hoe jouw weerstand te ondersteunen en een meer gezonde en chemicaliën vrije lifestyle te volgen, dan heb ik iets voor jou!
In een kleine besloten en gezellige community gaan we samen aan de slag om alles te leren over het boosten van je weerstand, het verhogen van je energie en frequentie en het ondersteunen van lichaam en geest. Voor jou en het hele gezin!
Leuk extraatje👇🏻
Je ontvangt voor aanvang van deze gratis workshop een kit thuis met allerlei samples en hebbedingetjes om tijdens de workshop mee aan de slag te gaan!! 🙌🏻🌱😍
Let op! 👇🏻
Er zijn maar 6 plekjes dus je moet er snel bij zijn om deel te kunnen nemen 😊
Wanneer👇🏻
We gaan van start op maandag 15 maart, meld je dus zo snel mogelijk aan.
Laat hier onder weten dat je mee wilt doen en ik neem contact met je op. Bij te veel aanmeldingen start er wellicht een 2e groep 😉🙏🏻
Ik kijk er naar uit!!
Liefs,
Natasja 🙏🏻🌺
Meld je aan door een email te sturen naar natasja@de-inspiratie.nl
https://www.de-inspiratie.nl
Kleine lettertjes 👇🏻
Deelname is alleen bedoelt voor mensen die nog geen account hebben bij Young Living.
Heb jij een vriendenclubje van ca 7 en wil je met elkaar deelnemen? Ook dat kan! Ik plan dan graag een datum met jullie. (Ook voor mensen die al klant zijn bij ons!)