Evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keltische muziek en harpmeditatie avond

30 juni 2021 @ 19:00 - 21:30

- €20,00

Harpmeditatie en ontspannen luisteren naar Keltische harpmuziek.

Op woensdag 30 juni komt Els Denessen een prachtig harpmuziek avond verzorgen bij ons in Zentire. Els werkt sinds meer dan 25 jaar als muziektherapeute. Tijdens de muziek therapeutische sessies maakt ze veel gebruik van de harp en zijn mooie helende klanken.

Een harpmeditatie kan een diepe inwerking hebben bij de deelnemers. Een van de belangrijkste redenen dat een harpmeditatie diep inwerkt op het gehele systeem (zowel fysiek en energetisch) is dat gedurende de sessie het brein zijn controle los kan laten zodat de geneeskrachtige werking van de harp vrij zijn werk kan doen.

De harp leent zich uitstekend voor het ondersteunen van een meditatie. De vibraties van de snaren met de vele boventonen voeren de mediterende mee, dieper de ontspanning in. De klanken van de harp roepen beelden op en helpen geconcentreerd te blijven. Als therapeutisch harpist speelt Els op een empathische manier waardoor de deelnemers dieper in de ervaring kunnen komen.

Vanaf de tijd dat Els serieus begon met muziek maken werd ze geraakt door de Keltische muziek. Hierbij merkte ze dat er ook met de luisteraar iets gebeurde. De Keltische liederen die ze speelt tijdens het luister concert zijn zowel vocaal als ook instrumentaal. De liederen hebben allen een rustige sfeer en de vocale liederen vertellen een verhaal. Deze liederen hebben vaak een melancholische ondertoon. Hierdoor kunnen de deelnemers heerlijk kan weg dromen naar andere gebieden.

Als je deze unieke ervaring samen met ons wilt beleven ben je van harte welkom. 

Het aantal plaatsen is beperkt, dus graag aanmelden via info@zentire.nl, meer info www.zentire.nl 

Gegevens

Datum:
30 juni 2021
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€20,00

Gegevens

Datum:
30 juni 2021
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€20,00