Evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sardinië op zijn “coolst”

5 juni 2021

Mijn droom gaat in vervulling.

Samen met Keepalivetours gaan we een vakantieweek organiseren waarin we je de mooiste en coolste plekken van Sardinië laten zien. Gecombineerd met kennis over het land, de natuur, de cultuur maar ook over gezondheid, koude prikkels, bosbaden en het stimuleren van het zelf genezende vermogen. Een mix van het verrijken van kennis en ervaringen met ontspanning en je opladen zodat je herboren thuis komt. Ik word zo blij van en in dat land en ik wil jullie er graag deelgenoot van maken.

Zelf ben ik in 2016 voor  het eerst in Sardinië geweest. Echt een onvergetelijke ervaring. Het land is heel gevarieerd en heeft zoveel te bieden. Bovendien is een gedeelte van Sardinië een bluezone, daar word ik helemaal blij van. Het binnenland is nog ongerept en de stranden zijn fantastisch. Je kunt er de bergen in en je hebt bosgebieden. Vergeet daarbij niet de rijke culturele geschiedenis van het eiland. Daar weet mijn mede organisator Sam alles van.

De reis staat gepland van 5 tot 12 juni  2021. Voor uitgebreide informatie en aanmelden kun je terecht bij Sam Pitzalis van Keepalivetours.

Kijk gerust op zijn site voor het uitgebreide programma: https://keepalivetours.com/tour/bosbaden-koel-blijven-en-bij-warmte-kou-aankunnen-sardinie/

SAMUELE (SAM) PITZALIS
+31-6-11 33 45 11

Gegevens

Datum:
5 juni 2021

Gegevens

Datum:
5 juni 2021