Evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schumann Frequentie en Healing Weekend

2 oktober 2021 @ 09:30 - 3 oktober 2021 @ 17:00

- €222,
YESSS we gaan onze krachten bundelen: Rob & Dymph van Selfcreation en Britta van Zentire
Wat veel mensen vandaag de dag nodig hebben is ruimte voor zichzelf, samen zijn met gelijkgestemden en veiligheid. Deze weekend Retraites zijn voor mensen die houden van spiritualiteit, tot rust willen komen en gelijkgestemden willen ontmoeten in deze bijzondere turbulente tijd.
Er gebeurt tegenwoordig zoveel om ons heen, dat we onderschatten wat de impact is, zeker na een onrustige periode. Speciaal voor jou hebben we daarom een mini vakantie ontwikkeld, een weekend retraite helemaal voor JOU! Omdat je het waard bent om echt even tijd voor jezelf te hebben. We begeleiden jou liefdevol naar de beste versie van jezelf!
Vanuit het veilige Zentire nest, een prachtige locatie midden in de natuur, geheel Feng Shui, werken wij samen aan innerlijke vrijheid en wijsheid (ipv aan controle & angst) met een heel besmettelijk helend medicijn: Frequenties
Tijdens onze 2 dagprogramma’s begeleiden we jou dit weekend liefdevol en sta jij helemaal centraal. Een magische combinatie van lezingen over Schumann frequentie, kennis over de nieuwe aarde, persoonlijke sessies op het Schumann 3D systeem, meditatie om het zelfgenezend vermogen te activeren, rituelen, healing drum, krachtige tools om je eigen frequentie te verhogen, persoonlijke Feng Shui element voor meer zelfkennis, lichaamsoefeningen en beweging om verbindingen te leggen met elkaar en met de heelheid in jou. Healing moves, words & sound
Wanneer: zaterdag 2 en zondag 3 oktober van 10:30 uur tot 17:00 uur
Investering weekend: (excl overnachten/lunch/diner incl koffie/thee lekkers) € 222 pp
Max aantal deelnemers 22 personen. Schriftelijk opgeven voor 20 aug via mail aan info@zentire.nl.
Er is beperkte mogelijkheid tot overnachten bij Zentire. Je kunt een knusse en gezellige kamer huren in onze Pipo of in ons chalet, of je kunt komen kamperen op het prachtige veld.
Meer info over ons wie zijn wij, lees je bij: https://zentire.nl/britta-wartenberg-spreeuwenberg/ en  https://www.selfcreation.nl/team-selfcreation/.
Je voelt vanzelf wel of je erbij wilt zijn en bij vragen, neem gerust contact op!
meer info en aanmelden via info@zentire.nl 

Gegevens

Begin:
2 oktober 2021 @ 09:30
Einde:
3 oktober 2021 @ 17:00
Kosten:
€222,
Site:
https://zentire.nl/evenementen/schumann-frequentie-healing-weekeind/?occurrence=2021-10-02

Gegevens

Begin:
2 oktober 2021 @ 09:30
Einde:
3 oktober 2021 @ 17:00
Kosten:
€222,
Site:
https://zentire.nl/evenementen/schumann-frequentie-healing-weekeind/?occurrence=2021-10-02