Evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schumann Resonantie Energie Systeem Helingsavond

1 oktober 2021 @ 19:00 - 22:15

- €44,00

Op vrijdag 23 juli geven Dymph en Rob van “Selfcreation” voor de tweede keer een demonstratie over het Schumann energie Systeem ( Schumann 3D Platte ) bij ons in Zentire. Van 19 tot 22 uur kun je kennis komen maken met dit unieke systeem. Wij beginnen met een uitleg van ongeveer 45 min. Daarna mag je aan je eigen lijf komen ervaren wat een behandeling met jouw lichaam doet. 

De Schumann frequentie blijkt meer en meer “The missing piece voor zowel de psychische als de fysieke gezondheidszorg.” Gezond en vitaal worden of blijven, is best een opgave door ons drukke en stressvolle bestaan. Gelukkig is er de Schumann frequentie (7,83 Hertz); een wetenschappelijk onderbouwde frequentie die van levensbelang is.

Tijdens onze demonstratie kun je het effect van deze frequentie ervaren in een mentale en fysieke training van 6 minuten. Het brengt je terug in je natuurlijke ritme, werkt ontspannend en stress verlagend en kent geen negatieve bijwerkingen.

Het Schumann Energie System is een multifunctioneel, biodynamisch systeem dat toepasbaar is voor velerlei fysieke en emotionele klachten. Door de unieke driedimensionale rechtsdraaiende beweging wordt het skelet opgericht, geordend en in het juiste ritme terug gebracht.

Middels de Schumann resonantie (wetenschappelijk bewezen de perfecte frequentie voor elk levend wezen op aarde) harmoniseert het systeem en brengt jou fysiek en emotioneel terug naar jouw natuurlijke staat. Een staat van welzijn en heelheid.

Spieren ontspannen, lymfestroom wordt geactiveerd, stofwisseling gestimuleerd, verklevingen en cellulitis worden tegengegaan en alle organen raken beter doorbloedt. Een holistisch werkend apparaat dat alle cellen in jouw lichaam helpt terug te brengen naar een gezonde staat. Een algeheel gevoel van welbevinden en toename van energie door het loslaten van dagelijkse stress impulsen.

Het Schumann 3D Systeem is geschikt om dagelijks thuis te gebruiken, of als therapie in te zetten door praktijkhouders. De navolgende klachten zijn uitstekend te behandelen:

Rugklachten, Pijn in nek en schouders, Hoofdpijn, Artrose Artritus, Reuma, Slapeloosheid, Burn out klachten, nervositeit, stress, Spijsverteringsmoeilijkheden, overgewicht, constipatie, darmproblemen, Osteoporose, Lymfoedeem, ADHD, Slijmbeursontsteking

De Schumann frequentie verhoogt je weerstand en activeert  je zelf genezend vermogen.

Voor meer informatie over Dymph en Rob en hun werkwijze ga naar  https://www.selfcreation.nl/schumann-frequentie/

Aub. van tevoren aanmelden via info@zentire.nl , wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt 

Kosten: 20,- € te voldoen contant op de avond zelf 

Graag zien we jou op 23 juli

Hartelijke groeten Dymph, Rob en Britta 

 

Gegevens

Datum:
1 oktober 2021
Tijd:
19:00 - 22:15
Kosten:
€44,00
Site:
https://zentire.nl/agenda/

Gegevens

Datum:
1 oktober 2021
Tijd:
19:00 - 22:15
Kosten:
€44,00
Site:
https://zentire.nl/agenda/