Evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stoppen met roken

6 december 2021 @ 08:00 - 09:00

Kosteloos Stoppen met roken met Rookvrij en Fitter

OOK VAN HET ROKEN AFKOMEN?

 

Wil je graag gezond ouder worden? Of wil je een kindje krijgen? Of geld besparen om leuke dingen mee te doen? Of ben je klaar met die stinkende sigaretten? Wat je motivatie ook is, stoppen met roken is ALTIJD een goede beslissing.

Met Rookvrij en Fitter helpen we je hierbij. Want stoppen onder begeleiding is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Met ons programma kan dat ook nog eens gratis. De meeste zorgverzekeraars vergoeden namelijk ons erkende stoppen-met-roken programma zonder dat je eigen risico hoeft te betalen.

Rookvrij en Fitter is een uniek programma dat je niet alleen helpt om te stoppen met roken maar dat je daarnaast ook fitter maakt. Een unieke combinatie. Daardoor heb je veel minder last van ontwenningsverschijnselen. Je komt minder aan en wordt ook fitter.

De groepssessies of individuele sessies

Tijdens de intake heb je besproken of je gaat deelnemen aan de zes groepssessies of dat je gebruik maakt van de drie individuele sessies. Iedere sessie bestaat uit een opening, actieve momenten, een reflectie moment en theoretische momenten. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor persoonlijke vragen en om ervaringen te delen. Per sessie staat er een ander thema centraal.

Dit programma past uitstekend bij mijn eigen missie en visie, vandaar dat ik rokers graag ga helpen om gezonder te leven. Met mijn kennis op het gebied van alle leefstijlonderdelen maak  ik er een compleet op maat programma van.

Iedere eerste week van de maand starten we met een nieuwe groep.

Voor meer informatie: ine@rookvrijenfitter.nl

Dag en tijdstip kunnen in overleg. Maar in principe start er iedere eerste week van de maand een nieuw programma van drie weken.

Gegevens

Datum:
6 december 2021
Tijd:
08:00 - 09:00

Gegevens

Datum:
6 december 2021
Tijd:
08:00 - 09:00