Evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterzonne wende met vuurceremonie

21 december 2021 @ 19:00 - 23:00

21-12-2021 – wat een bijzonder datum! Zoals elk jaar willen wij ook dit jaar de winterzonnewende met jou vieren. In de nacht van 21december is het donkerste punt van het jaar bereikt en het licht keert weer terug op aarde. Maar dit jaar gaat er op die dag nog iets heel bijzonder gebeuren, aan de hemel, in ons sterrenstelsel en daarmee ook op onze moeder aarde. Graag delen wij al deze informatie met jou.

Kom luisteren naar oude en nieuwe verhalen, beleef magische rituelen, ervaar de klank en de geur van dit moment en laat je inspireren door een voorspelling voor 2022.

In het Engels heet de zonnewende “Solstice”, wat zo veel betekend als “zonnestilstand”. Oudere culturen gebruikten dit bijzonder moment om zelf stil te staan en zich te bezinnen.

In deze turbulente tijd is bezinning van levensbelang! Het is belangrijker dan ooit dat wij oude rituelen weer leven inblazen om ons zelf weer te verbinden met de krachten van de natuur. Met een op het moment gerichte meditatie bij een sfeervol kampvuur en met onze vuurceremonie kun je heel bewust oude dingen loslaten en jouw wensen voor het nieuwe jaar manifesteren. De vuurceremonie wordt vooral gebruikt om zich opnieuw af te stemmen op de hartslag van Moeder Aarde, een moment van bezinning, om wensen en intenties te bekrachtigen of afscheid te nemen van oud zeer.

Met verrassende zonnewende hapjes en drankjes, lekkere soep en glühwein zorgen wij voor de innerlijke mens. Laat ons samen stil staan en vieren en zo een krachtige basis leggen voor het nieuwe jaar 2022.

Samengevat een hartverwarmende avond vol magische momenten! Laat ons samen vieren maar vooral ook bezinnen, zodat je in je kracht kunt komen. Binnen en buiten – gewoon goed. Dit is jouw moment! 

Op dinsdag 21 december van 19:00 tot 23:00 uur, 35 € p.p. of 60 € voor twee personen. Wees er op tijd bij, het aantal plaatsen beperkt. Graag aanmelden voor 17 december

Meer info of aanmelden info@zentire.nl of 06-21 620 138 graag tot dan , liefs Britta van Zentire

Gegevens

Datum:
21 december 2021
Tijd:
19:00 - 23:00

Gegevens

Datum:
21 december 2021
Tijd:
19:00 - 23:00