Evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

workshop GODIN in JOU

1 oktober 2021 @ 10:00 - 16:30

- €92,00

Ik heb Annelies, waar ik reeds mooie workshops en ervaringen mee heb uitgenodigd en, mag ik haar van harte welkom heten in ons mooie ROZENdorp Lottum Noord Limburg. Rozen en Vrouw van de Roos staan voor liefde en verzachting.
Daarom past deze workshop zo mooi in alles waar wij in geloven Namelijk de GODIN in JOU

We beginnen met een wandeling, ‘Een Godinnen tocht” waar Fluitenkruid//Vrouw van de Roos je meeneemt om meer in the flow van de workshop te komen en materialen verzamelen die een mooie aanvulling kunnen zijn voor jouw GODIN workshop.

Daarna hebben we een kleine pauze en beginnen we met de workshop.

Een hartverwarmende workshop om tijdens creatie verbinding te maken met jezelf, Moeder Aarde en de ancient vrouwelijke lijn van werken met wol!
Hoor de fluisteringen van jouw innerlijke Godin tijdens het maken van je Godin van vilt. Een persoonlijk krachtbeeld, door jou zelf gemaakt!
Door de geschiedenis heen werd de Godin of oermoeder op diverse wijzen afgebeeld om de vrouwelijke kracht, de verbinding met andere vrouwen te eren, en uiting te geven aan de eigen vrouwelijkheid. Zij was en is verbonden met de jaargetijden, geboorte, groei, bloei, oogst, loslaten, dood en wedergeboorte.
Tijdens het creatieproces geven we onze Godin onze intenties mee in haar baarmoeder met geurende gedroogde kruiden als kamille, lavendel, rozenknopjes, brandnetel, bijvoet, witte salie.
Je kunt uit verschillende symbolen kiezen om te verwerken bij je Godin. Ook nemen we de energie van de tijd van het jaar mee in het creëren. Je mag natuurlijk iets persoonlijk moois meenemen om aan haar te maken. Bijvoorbeeld een mooie bedel, een speciale veer of steen. Aan het einde van de workshop is er een klein ritueel om jouw Godin te bekrachtigen. We blazen haar bezieling in zodat ze een persoonlijk krachtbeeld wordt.
Je Godin laat zich door jouw hart en handen vormen. Deze workshop is voor vrouwen die met de kracht van intentie en een vleugje magie met natuurlijk materiaal willen werken, door Moeder Aarde gegeven, en zichzelf iets bijzonders willen schenken. Je hoeft voor de workshop geen ervaring te hebben in het vilten van wol of jezelf creatief te vinden!
Schapenwol leent zich er heel goed voor om een Godin te maken. Ze krijgt een kernachtige stevigheid door het bewerken en tegelijkertijd heeft ze een zachte uitstraling.
Ik begeleid je in hoe je met wol en de naaldvilttechniek jouw eigen Godin maakt. We gebruiken een speciale viltnaald die de wol-vezels in elkaar hecht. Deze vilt techniek is zonder water en zeep. Het werken met schapenwol prikkelt je zintuigen zodat je meer in het moment komt; de zachtheid van de wol, de kleuren, de ontspannen manier van boetserend werken. Er zijn ook voorbeelden om je te inspireren. Ik geef je alle ruimte voor je eigen invulling en beleving zodat je verbinding kunt maken met jouw Godin en Zij al gaande vorm gaat krijgen.
Het maken is een innerlijke reis naar binnen. Laat je omhullen door de grote voorraad wol in het atelier in allerlei prachtige kleuren!

Over Annelies
Ik heb een muzikale achtergrond waarin ik jarenlang een intense ontwikkelingsweg ben gelopen. Het werken met wol en vilt kwam op mijn pad en in 2012 ontstond Serafijn wat een belangrijke ontdekkingstocht is geweest in mijn eigen creatieve ontwikkeling, het geven van workshops en maken van producten.
FELTING GODDESS is ontstaan vanuit het verlangen mijzelf in mijn volle bloei te laten zien en ontwikkelen. Ik geef vorm aan de creatiekracht van Moeder Aarde. De hele schepping is doordrongen van Haar energie. De schoonheid van de natuur, de wereld van natuurwezens, spirits en het vrouwelijke.
Ik maak zelf met name Godinnen, labyrinten, sacred Yoni’s en daal steeds dieper in mijn oer-creativiteit. Ik verbind het praktisch creatieve met het magische en spirituele in het viltend werken. Mijn missie is een omhullende plek te creëren waar je vanuit een creatieve flow, in verbinding met andere vrouwen, jouw zielenkracht in de zichtbare vorm kunt laten komen. Een tastbare ondersteuning in de liefde voor jezelf, je lichaam en je vrouwelijke rondingen. Elk viltwerk is een persoonlijk krachtbeeld, door – en voor – jou zelf gemaakt. Herinner jezelf aan de zachtheid waarmee je naar jezelf mag kijken en ervaar omhulling aan het moois wat jij hebt gecreëerd.
Ik ben mij meer en meer bewust van mijn vrouwelijke spiritualiteit en ben zo dankbaar voor de warme omhulling van Sisterhood. In 2019 heb ik de training Pad van de Priesteres afgerond.
Mijn workshops kenmerken zich door een fijne en open sfeer waarin iedereen zichzelf mag zijn. Ik nodig je van harte uit om je te verbinden met de energie van Felting Goddess!
De workshop is van 10 tot 16.30 uur. De kosten zijn 92 euro inclusief materiaal en een eenvoudige biologische lunch. Er is biologische thee, koffie en lekkers.
Geef je op door een mailtje te sturen naar info@feltinggoddess.com met daar in je naam, adres en telefoonnummer. Je bent van harte welkom! Voor meer info neem een kijkje op mijn website www.feltinggoddess.com/workshops/godin-in-jou

— ik houd rekening met de maatregelen wanneer die gelden—-

Gegevens

Datum:
1 oktober 2021
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
€92,00
Site:
https://www.facebook.com/events/398682118551166?ref=newsfeed

Organisator

Fluitenkruid
Telefoon:
0644213088
E-mail:
info@vrouwvanderoos.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Lottum
Broekhuizerweg 25
Lottum, Limburg 5973NW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0644213088

Gegevens

Datum:
1 oktober 2021
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
€92,00
Site:
https://www.facebook.com/events/398682118551166?ref=newsfeed

Organisator

Fluitenkruid
Telefoon:
0644213088
E-mail:
info@vrouwvanderoos.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Lottum
Broekhuizerweg 25
Lottum, Limburg 5973NW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0644213088