Evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZELFZORG ZOMER RETRAITE (*exclusief voor vrouwen): 9-12 juli 2021

9 juli 2021 @ 16:00

- €545 – €695

HERKEN JIJ DIT?
* je hebt een druk leven.
* je rent jezelf regelmatig voorbij.
*j e bent een kei in het zorgen voor anderen, maar vergeet om goed voor jezelf te zorgen.
* je bent kritisch en streng naar jezelf.
* je mist ruimte om echt stil te staan bij thema’s die spelen in je leven.
* je vindt het moeilijk om keuzes te maken.
* je bent jezelf een beetje kwijt geraakt.


Je voelt dat je dit niet meer zo wilt. Je wil graag anders, maar je weet niet goed hoe . Je vindt het lastig om jouw vertrouwde patronen los te laten. Je zou graag liever voor jezelf willen zijn en leren om beter voor jezelf te zorgen.
Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Je hebt behoefte om even op de ‘stop’ knop te drukken. Omdat je (te) hard hebt gewerkt en veel hebt gegeven. Uit balans bent of dreigt te raken. Of jezelf enigszins bent kwijtgeraakt. Ook kan het zijn dat je voor essentiële keuzes staat, verlies te verwerken hebt of er specifieke gevoelens zijn, die ruimte vragen. Of dat je de behoefte voelt je opnieuw te verbinden met je verlangens; wie ben ik nú? Waar doe ik het allemaal voor? Welke kant wil ik op? Wat houdt me tegen?

Juist deze onzekere tijd nodigt je uit de relatie met jezelf eerlijk te onderzoeken. Want alleen JIJ weet hoe je goed voor jezelf kunt zorgen! Waar leef je jouw waarden en waar laat je jezelf in de steek? Wat maakte je eerder gelukkig en ben je je gaandeweg verloren? Wat speelt er nu, waar zit je struggle, je zoeken, het niet weten, je onmacht of verdriet? Waar verlang je diep van binnen naar?

Het kan ook zijn dat je zoekt hoe je eigen regie en leiderschap kunt houden in de snel veranderende maatschappij. De actualiteit daagt ons uit tot vragen als ‘wil ik leven vanuit angst of vertrouwen?’ ‘Wat is wijs om nu concreet te doen?’ ‘Hoe kan ik zowel stevig in mezelf staan en tegelijk mijn hart open houden?’
Of je staat voor persoonlijke keuzes, dilemma’s, uitdagingen in werk, relaties, omgang met familie, gezondheid etc.
Hoe dan ook: je bent met ALLES welkom! Óok als je slechts behoefte hebt aan een paar dagen
stress van je af laten glijden, tot jezelf komen, verwend worden en opladen!

WAT BIEDEN WIJ?
We vinden het belangrijk dat jij jouw aandacht volledig kunt richten op jezelf en je eigen proces. Daarom ontzorgen wij je volledig, in een warme, ondersteunende, comfortabele omgeving. Corona proof, volgens de dan geldende richtlijnen.
De bedden zijn bij aankomst opgemaakt en wordt ter plekke vers , gezond en volledig plant based gekookt. Hoezeer Maartjes kookkunsten gewaardeerd worden, kun je lezen op onze website !

Je wordt tijdens de retraite uitgenodigd deel te nemen aan het groepsprogramma, dat opgebouwd is met (meditatie)oefeningen uit mindfulness, compassie, verbindende en interpersoonlijke communicatie en supervisiekunde. Ook zal er gewerkt worden met creatieve en speelse werkvormen (beelden, visualisaties) en eenvoudige schrijfoefeningen. Je kunt deelnemen aan yogalessen en bewegen op muziek. Afhankelijk van het weer vinden de sessies binnen en buiten plaats .
Bij het programma is een klankschaalsessie inbegrepen, die je in een diepe ontspanning zal brengen en je sterker verbindt met jezelf. Daarnaast kun je gebruik maken van een gratis coaching gesprek, ter ondersteuning van jouw persoonlijke proces. Tegen betaling kun je een chakra voetmassage bijboeken.
Daarnaast is er voldoende tijd om te ontspannen, relaxen en uit te rusten. Je kunt prachtig wandelen in de directe omgeving, een boek lezen bij de open haard, lekker lang in bad gaan of je laten masseren. Behoefte aan een middagdutje? Vooral doen!

Aangezien dit de 8e keer is dat we deze retraite verzorgen, weten we dat het vier dagen zullen zijn van mooie ontmoetingen, waardevolle inzichten, herkenning en sisterhood. Waar ruimte is om te lachen, huilen, ontspannen, troosten en proosten.

Voor beelden van eerdere retraites en ervaringen van deelnemers: zie onze website

EEN WARM WELKOM!
Tineke Coolen (trainer) & Maartje Heger (vegan kok en yoga docente)
Minder weergeven

Gegevens

Datum:
9 juli 2021
Tijd:
16:00
Kosten:
€545 – €695
Site:
https://www.zelfzorgretraite.nl/nl/

Organisator

Tineke Coolen
Telefoon:
0622275601
E-mail:
info@zelfzorgretraite.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Oude Broederij
Kapelstraat 55a
Afferden, Noord-Limburg 5851 AS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0622275601
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
9 juli 2021
Tijd:
16:00
Kosten:
€545 – €695
Site:
https://www.zelfzorgretraite.nl/nl/

Organisator

Tineke Coolen
Telefoon:
0622275601
E-mail:
info@zelfzorgretraite.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Oude Broederij
Kapelstraat 55a
Afferden, Noord-Limburg 5851 AS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0622275601
Bekijk de site van Locatie