Bewegen

Lessen om je lichaam zelf in actie te brengen onder begeleiding. Denk daarbij aan yoga, do-in, qigong, wandelen, fitness enzovoorts.


Dragon&Lotus Tai Chi en Kung Fu
Tai chi is de Gymnastiek van de eeuwige jeugd. Door milde en vloeiende bewegingen wekken wij de energie van het lichaam en brengen wij weer de natuurlijke balans van onze geest terug.

Huys van Puur
Hatha Yoga is één van de oudste vormen van yoga, en vormt de bron van vrijwel alle vormen van yoga die in het westen gegeven worden. Hatha bestaat uit de woorden Ha en Tha wat in het Sanskriet respectievelijk zon en maan betekent. Hiermee wordt verwezen naar het evenwicht tussen tegengestelde concepten. In deze yoga (net als in het hele leven) kom je allerlei tegenstellingen tegen zoals inademen e

Ont-moet en E-motion
Ga mee op pad en kom in (e-)motion, in de natuur. Het leven is hetgeen je overkomt, hoe ga jij ermee om? Ben je vastgelopen of sta je op een kruispunt? Dit kan gaan over werk, over levensvragen of over levenswijze. Wil je helder zien wat er is, voelen wat je wilt, een stap durven zetten om te kiezen en te gaan doen? Sta stil bij wat jij wilt (bereiken) in je leven.

Streefgewichtin zicht
  • Ingrid Hermans
  • Venlo
  • T: 06-25370360
  • E: ingrid.hermans12@kpnmail.nl
info@streefgewichtinzicht.nl Ingrid Hermans, Wethouder Lommenstraat 18, 5913 RR Venlo, 06-25370360, Coaching en Bewegen

DragonFly FlyingYoga
Yoga is nog nooit zo leuk geweest! in een zachte, kleurvolle doek zweven wij in de lucht, nemen wij met gemak ook moeilijke houdingen aan waarbij de wervelkolom, de schouders en nek heerlijk gedecomprimeerd worden. Het doek draagd ons en geeft een gevoel van speelsheid, wat het kind in ons weer naar bovehn brengt. Ook mediteren is zo veel makkelijker!

Blij Buiten
Zin om te wandelen in de natuur? Het groene recept voor een goede gezondheid. Met een groep wandelen met vollemaan, ’s morgens bij zonsopkomst, overdag of in de avond, het kan allemaal bij Blij Buiten. Buiten zijn maakt blij en blij zijn, is gezond! Dat wil toch iedereen. Voordelen van wandelen zijn ontspanning, versterking van botten en spieren, goed voor hart- en bloedvaten, geheugenverbeterin

2MoveMindful
Wij zetten mensen fysiek en mentaal in beweging. Fysiek dmv wandelen of hardlopen. Mentaal met behulp van Mindfulness en ademhalingsoefeningen die er voor zorgen dat jij rust ervaart en meer energie krijgt. Dat alles in een ongedwongen sfeer in de buitenlucht met een portie fun. De oefeningen zijn zowel tijdens werk en privé te gebruiken. Onze cursus is laagdrempelig en voor iedereen geschikt.


Inloggen

Registreren

Zoeken