Coaching

Is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen te ondersteunen en hun inzicht te geven om zelf hun denkpatronen, klachten en gedrag in positieve zin te veranderen.


2MoveMindful
Wij zetten mensen fysiek en mentaal in beweging. Fysiek doormiddel van wandelen of hardlopen. Mentaal door het toepassen van Mindfulness en ademhalings-oefeningen. Deze gouden combinatie zorgt ervoor dat jij meer rust en energie krijgt. De oefeningen zijn makkelijk in het dagelijks leven toe te passen in zowel werk alsook privé. Dat alles in de natuur in een ongedwongen setting en de nodige.

Ont-moet en E-motion
Om beweging in je hoofd en hart in gang te zetten en te begeleiden, trekken we de natuur in. Zo komen we uit bij je gevoelens, gedachten en emoties. Met als doel tot de diepste laag van je hart uit te komen, om daarna lichter door het leven te kunnen stappen. En soms is praten niet het juiste middel om uit je impasse te komen, met onze (moes)tuin gaan we terug naar je natuurlijke kracht.

Leefstijlcoach Marieke
Wil je meer energie, goed in je vel zitten, ontspannen, gezonder eetpatroon, gewicht, meer zelfvertrouwen, beter slapen, in balans zijn? Ga je samen met mij op zoek naar je eigen doel en kijken wat er in jouw leven past en welke veranderingen mogelijk zijn? Wil je werken aan bewustwording van de ingrediënten van een gezonde leefstijl. Zet jij de eerste stap naar een duurzame gedragsverandering?

Change hypnose praktijk
changehypnosepraktijk@gmail.com | Linda Bexkens, Kanakker 38, 5866BC, Swolgen, 0654365050 | Coaching

InnerSenz
angele@innersenz.nl | Angèle Te Baerts-Fleurkens | Hertog van Gelresingel 28, 5961TB Horst, 0621485230 | Coaching

Jolanda Vullings Coaching
Als coach begeleid ik jou om uiteindelijk op eigen kracht bepaalde zelfgekozen doelen te laten bereiken. Dit kan zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling zijn. Dit doen we in persoonlijke gesprekken waarin ik je leer met een andere blik naar jezelf te kijken: je mag er zijn zoals je bent. Ook ben ik gespecialiseerd in burn-out preventie en geef trainingen op dit gebied.

FranciSense Praktijk Healing, Coaching en Ontwikkeling
Waar je in gelooft, dat is wat je bevestigt krijgt in je dagelijkse leven. Vaak zijn wij er ons niet van bewust, dat we geloofsovertuigingen hebben die ons tegenhouden om succes te krijgen in ons leven. Op welk gebied dan ook! Verander je geloof en je leven verandert! Creëer wat je werkelijk wilt in je leven: gezondheid, nieuwe baan, nieuwe relatie, cliënten voor je bedrijf of een andere stap…

Health, Coaching & Consult
Voor werkgerelateerde problematiek, vergroting duurzame inzetbaarheid, vitaal in jouw werk. Conflictbemiddeling. Loopbaanbegeleiding. Persoonlijkheid, Vitaliteit, Werkvermogen, Loopbaancompetenties, Innovatief werkgedrag,Gezondheid, Employability.Erkend en geregistreerd therapeut (LVPW/RBCZ/TCZ) dus behandelingen worden grotendeels vergoed door de zorgverzekeraar !

Yvonne Poels hoofd lijf gevoel
De maatschappij vraagt veel van ons. We zijn veel bezig met de verwachtingen van anderen. Je moet aan allerlei 'eisen' voldoen. Op werkgebied, sociaal gebied, en soms ook thuis. We handelen vanuit ons verstand en raken verwijderd van het gevoel en van onszelf.Ik help je om weer in contact te komen met je lichaam en met je gevoel; er naar te gaan luisteren. Zodat jij de balans weer terug vindt.

Xtra4people
Heb je vragen of een hulpvraag op het gebied van bewustwording, in beweging komen, ontwikkelen en groeien, begrepen en onbegrepen klachten, (hoog) gevoeligheid en innerlijke rust? Xtra4people biedt agogische begeleiding met energetische ondersteuning, coaching en training (e-programma´s voor ouders), zakelijk en particulier en voor groot en klein!


Inloggen

Registreren

Zoeken