Coaching

Is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen te ondersteunen en hun inzicht te geven om zelf hun denkpatronen, klachten en gedrag in positieve zin te veranderen.


Ben ik dat Personal Coaching
Gespecialiseerd in familie en organisatie opstellingen

Lonny`s Family Healing
Lonny's Family Healing/Lonny Oeffelt

Kamperfoelie coaching & training
‘Door het bos jouw boom weer zien’   * NLP * natuur- en wandelcoaching * Mind-Walk * Shinrin Yoku en bostherapie *     Voor vragen of hobbels in je leven of loopbaan waar je niet alleen uitkomt. Of voor ontspanning, ont-moeten en (weer) in verbinding komen met je zelf, anderen en de natuur. Ik loop graag -letterlijk en figuurlijk- een stukje met je mee. Ik bied zowel individuele coaching als groepsactiviteiten aan.

Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarerte Wüster
Wat is de diepere oorzaak van jouw klachten? Wat belemmert, beperkt en blokkeert jou in jouw leven? Wat zijn de moeilijkheden die jij tegen komt? Inzicht krijgen is de basis voor verandering en transformatie. Het gaat om jouw levenskwaliteit! Jij bent kapitein op jouw levensboot. Jij bent schep-per van jouw leven. Jij hebt de keuze mogelijkheden! Tevens kan ik jou in deze proces met VortexHealing en Isis Magic Healing Essences ondersteunen. Jij bent welkom!

Yolande van Loon
Ik bied als creatieve rouwvrouw drie verschillende diensten aan: - natuurcoaching (procesbegeleiding bij verlies en verdriet met sessies in het bos of de tuin) - samenstellen van een herinneringsboek - Logeerhuis (tijd maken voor jouw helingsproces na verlies)

De blauwe vlinder
Middels coaching kom jij weer bij jezelf. Op een creatieve manier gaan we aan de slag om jezelf te leren kennen. Voor prikkelgevoeligheden zoals geluidsoverprikkeling, leer-en of gedragsproblemen, overprikkeling bij hooggevoeligheid, gaan we op zoek naar de oorzaak, om vandaaruit weer in je kracht te komen.

Buteyko-Leudal
persoonlijke begeleiding. Ontstressen, ontzuren. door een juiste natuurlijke manier van ademen het lichaam weer in balans brengen. Adviezen over beweging, houding, voeding. Alles in een vertrouwde omgeving.

The African Spirit

Hoe fijn zou het zijn als:

– Je weer in je kracht staat vanuit je Afrikaanse roots?
– Je de basis van de Afrikaanse spiritualiteit beheert
– Zodat jij beter in je energie zit en kunt blijven?
– Je leeft en groeit vanuit een afrocentrische wijze?
– Je jezelf begrijpt en vertrouwt op je intuïtie?

In je kracht staan vanuit je Afrikaanse roots. Jouw leven leiden vol levensenergie. Is dat wat jij wil?!

The African Spirit coacht jou als Afro-Nederlander zodat jij vanuit je natuur, jouw leven leeft. Omarm jouw Afrikaanse roots en versterk hiermee je intuïtie, vitaliteit en eigenwaarde.


Puur Marina

Begeleiding en coaching naar een blijvende gezonde voedings- en levensstijl.

In mijn praktijk begeleid ik jou naar een nieuwe voedings- en levensstijl. Ik doe dit door bewustwording bij je te creëren, je kennis te vergroten, je te laten ervaren en je te adviseren. Tijdens dit traject ondersteun ik jou vanuit rust, vertrouwen en een warme betrokkenheid naar een blijvend gezonde toekomst.


Albertine Coaching
https://www.albertinecoaching.nl/


Inloggen

Registreren

Zoeken