Coaching

Is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen te ondersteunen en hun inzicht te geven om zelf hun denkpatronen, klachten en gedrag in positieve zin te veranderen.


Albertine Coaching
https://www.albertinecoaching.nl/

Buitengewoon in Balans
Buitengewoon in Balans Tineke Wiersma Baarlo T: 0627243441 E: info@buitengewooninbalans.nl https://www.buitengewooninbalans.nl/ Om beweging in je hoofd en hart in gang te zetten gaan we naar buiten. Zo kom je bij je gevoelens, gedachten en emoties en leer je hoe deze elkaar beïnvloeden. Stilstaan, rust ervaren, de juiste oefeningen en wandelen kunnen helpend zijn. Deze coaching combineert ademhaling, Mindfulness en beweging.  Deze trajecten kunnen ook via je werkgever lopen.

InnerSenz
angele@innersenz.nl | Angèle Te Baerts-Fleurkens | Hertog van Gelresingel 28, 5961TB Horst, 0621485230 | Coaching

Change hypnose praktijk
changehypnosepraktijk@gmail.com | Linda Bexkens, Kanakker 38, 5866BC, Swolgen, 0654365050 | Coaching

Streefgewichtin zicht
  • Ingrid Hermans
  • Venlo
  • T: 06-25370360
  • E: ingrid.hermans12@kpnmail.nl
info@streefgewichtinzicht.nl Ingrid Hermans, Wethouder Lommenstraat 18, 5913 RR Venlo, 06-25370360, Coaching en Bewegen

2MoveMindful
Wij zetten mensen fysiek en mentaal in beweging. Fysiek doormiddel van wandelen of hardlopen. Mentaal door het toepassen van Mindfulness en ademhalings-oefeningen. Deze gouden combinatie zorgt ervoor dat jij meer rust en energie krijgt. De oefeningen zijn makkelijk in het dagelijks leven toe te passen in zowel werk alsook privé. Dat alles in de natuur in een ongedwongen setting en de nodige.

Ont-moet en E-motion
Om beweging in je hoofd en hart in gang te zetten en te begeleiden, trekken we de natuur in. Zo komen we uit bij je gevoelens, gedachten en emoties. Met als doel tot de diepste laag van je hart uit te komen, om daarna lichter door het leven te kunnen stappen. En soms is praten niet het juiste middel om uit je impasse te komen, met onze (moes)tuin gaan we terug naar je natuurlijke kracht.

FranciSense Praktijk Healing, Coaching en Ontwikkeling
Waar je in gelooft, dat is wat je bevestigt krijgt in je dagelijkse leven. Vaak zijn wij er ons niet van bewust, dat we geloofsovertuigingen hebben die ons tegenhouden om succes te krijgen in ons leven. Op welk gebied dan ook! Verander je geloof en je leven verandert! Creëer wat je werkelijk wilt in je leven: gezondheid, nieuwe baan, nieuwe relatie, cliënten voor je bedrijf of een andere stap…

Leefstijlcoach Marieke
Wil je meer energie, goed in je vel zitten, ontspannen, gezonder eetpatroon, gewicht, meer zelfvertrouwen, beter slapen, in balans zijn? Ga je samen met mij op zoek naar je eigen doel en kijken wat er in jouw leven past en welke veranderingen mogelijk zijn? Wil je werken aan bewustwording van de ingrediënten van een gezonde leefstijl. Zet jij de eerste stap naar een duurzame gedragsverandering?

Jacqueline Huijs, zijn wie je bent
Soms ligt het leven wat zwaar op de tenen; je komt niet vooruit of je gaat onderuit.Verlangens, behoeften, wie-jij-bent, lijken ver weg van de werkelijkheid in het werk, relaties of met jezelf.'Hoe kom ik weer in balans en blijf ik in balans'? Ik loop graag een eindje met je mee. Beroepsvereniging VIV 1907710B RBCZ 190302R (vergoeding kosten consult mogelijk, check je polisvoorwaarden)


Inloggen

Registreren

Zoeken