Coaching

Is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen te ondersteunen en hun inzicht te geven om zelf hun denkpatronen, klachten en gedrag in positieve zin te veranderen.


Buteyko-Leudal
persoonlijke begeleiding. Ontstressen, ontzuren. door een juiste natuurlijke manier van ademen het lichaam weer in balans brengen. Adviezen over beweging, houding, voeding. Alles in een vertrouwde omgeving.

Puur Marina

Begeleiding en coaching naar een blijvende gezonde voedings- en levensstijl.

In mijn praktijk begeleid ik jou naar een nieuwe voedings- en levensstijl. Ik doe dit door bewustwording bij je te creëren, je kennis te vergroten, je te laten ervaren en je te adviseren. Tijdens dit traject ondersteun ik jou vanuit rust, vertrouwen en een warme betrokkenheid naar een blijvend gezonde toekomst.


Albertine Coaching
https://www.albertinecoaching.nl/

Buitengewoon in Balans
Buitengewoon in Balans Tineke Wiersma Baarlo T: 0627243441 E: info@buitengewooninbalans.nl https://www.buitengewooninbalans.nl/ Om beweging in je hoofd en hart in gang te zetten gaan we naar buiten. Zo kom je bij je gevoelens, gedachten en emoties en leer je hoe deze elkaar beïnvloeden. Stilstaan, rust ervaren, de juiste oefeningen en wandelen kunnen helpend zijn. Deze coaching combineert ademhaling, Mindfulness en beweging.  Deze trajecten kunnen ook via je werkgever lopen.

InnerSenz
angele@innersenz.nl | Angèle Te Baerts-Fleurkens | Hertog van Gelresingel 28, 5961TB Horst, 0621485230 | Coaching

Change hypnose praktijk
changehypnosepraktijk@gmail.com | Linda Bexkens, Kanakker 38, 5866BC, Swolgen, 0654365050 | Coaching

Streefgewichtin zicht
  • Ingrid Hermans
  • Venlo
  • T: 06-25370360
  • E: ingrid.hermans12@kpnmail.nl
info@streefgewichtinzicht.nl Ingrid Hermans, Wethouder Lommenstraat 18, 5913 RR Venlo, 06-25370360, Coaching en Bewegen

2MoveMindful
Wij zetten mensen fysiek en mentaal in beweging. Fysiek doormiddel van wandelen of hardlopen. Mentaal door het toepassen van Mindfulness en ademhalings-oefeningen. Deze gouden combinatie zorgt ervoor dat jij meer rust en energie krijgt. De oefeningen zijn makkelijk in het dagelijks leven toe te passen in zowel werk alsook privé. Dat alles in de natuur in een ongedwongen setting en de nodige.

Ont-moet en E-motion
Om beweging in je hoofd en hart in gang te zetten en te begeleiden, trekken we de natuur in. Zo komen we uit bij je gevoelens, gedachten en emoties. Met als doel tot de diepste laag van je hart uit te komen, om daarna lichter door het leven te kunnen stappen. En soms is praten niet het juiste middel om uit je impasse te komen, met onze (moes)tuin gaan we terug naar je natuurlijke kracht.

FranciSense Praktijk Healing, Coaching en Ontwikkeling
Waar je in gelooft, dat is wat je bevestigt krijgt in je dagelijkse leven. Vaak zijn wij er ons niet van bewust, dat we geloofsovertuigingen hebben die ons tegenhouden om succes te krijgen in ons leven. Op welk gebied dan ook! Verander je geloof en je leven verandert! Creëer wat je werkelijk wilt in je leven: gezondheid, nieuwe baan, nieuwe relatie, cliënten voor je bedrijf of een andere stap…


Inloggen

Registreren

Zoeken