Creatief

Door het inzetten van creativiteit een veranderingsproces op gang brengen. Je kunt hierbij onder andere denken aan muziek, schilderen, boetseren en beeldhouwen.


Muziektherapie Mai van der Beele
info@maivanderbeele.nl | Mai van der Beele | Blaktweg 75, 5962 NG, Melderslo, 0614259311 | Kinderen/Jongeren

Karin de Mulder Therapie & Coaching
Bij creatief coachen ontdek je wat zich op papier of doek laat zien een afspiegeling is van jouw binnenwereld. Verrassend om te zien is hoe jouw onderbewuste precies kan weergeven waar je naar verlangt, waar je passie ligt. Maar ook waar het niet meer stroomt in je leven. Je ontdekt een enorme eigen wijsheid die je stappen vooruit laat zetten. Dit geeft richting en houvast.

Atelier het Kooysebos
Kunstzinnige Vorming/Healing Art workshops aangepast op doelgroep. Reconnection Healing/ WWW; Wat je Wil,Weet je! om van een oude last, fobie en/of probleem in een sessie verlost te zijn.

Ommeslag, worden wie je bent
Werken vanuit je eigen kracht en je zelfhelend vermogen. Persoonlijke begeleiding, Reflexologie en Creativiteit voor bewustwording en ruimte om je passie te volgen. Zowel fysiek (voetreflexologie), mentaal (coaching en zelfhelingsmethoden) als Creativiteit met beeldhouwen, kunnen een onderdeel zijn van de behandeling. U heeft zelf grote invloed in oplossingen voor vitaliteit & gezondheid. 


Inloggen

Registreren

Zoeken