Energetisch werk

Alles bestaat uit energie; mens, dier en plant. Er wordt met deze energie contact gemaakt en er wordt op deze manier een beroep gedaan op het zelf genezend vermogen om jezelf weer te helen en je balans te herstellen.


Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarerte Wüster
VortexHealing®Therapie is een zeer sterke energetische Healing, die werkt met Energie en Bewustzijn op alle niveaus van menszijn – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De Healing werkt ontspannend en rust-gevend. Tevens geeft zij energie en worden diepe conditioneringen opge-lost die ons uit balans brengen en ziek makend zijn. Het helpt met oude patronen te breken, te veranderen en te helen.

The African Spirit
 

De blauwe vlinder
Middels een nieuwetijdshealing sporen we blokkades op en breng ik je weer in balans. Dit is een energetische heling waarbij ik gebruik maak van de energiestroom en kristallen.

Kracht van Verwondering
Voor volwassenen die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, verandering, balans en heling van diverse klachten. Nieuwe stappen willen zetten om meer ruimte te maken voor gevoel, intuïtie en innerlijk weten. Voor kinderen die gevoelig zijn, meer aanvoelen en ervaren dan anderen, energie zien of voelen en hiermee wil leren omgaan.

Sylvia Peters Rit Praktijk Natuurgeneeswijzen en Bewustwording
Ik ben erkend E.E.N.® therapeut. De E.E.N.® therapie is een holistische geneeswijze, die zich richt op het in balans brengen van lichaam geest en ziel. De oorzaak wordt gezocht op het niveau van bewustzijn, het energetisch en fysieke lichaam. Er wordt gewerkt vanuit het chakrasysteem, het meridiaansysteem en wordt ondersteund met diverse ondersteunende therapiën.

FranciSense Praktijk Healing, Coaching en Ontwikkeling
DNA ThetaHealing® is een zeer effectieve modaliteitstechniek om op alle gebieden van je leven (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) snel en gemakkelijk zelf blokkades op te kunnen lossen en verandering te maken. ThetaHealing® is géén religie of geloofsovertuiging! Het is een techniek om je overtuigingen te veranderen en ze in overeenstemming te brengen met de Bron van Al Wat is.

van HarteCoaching – Leven vanuit je Hart
Voor Leven vanuit je Hart: Meditatie(cursussen), Coaching, Healing, Workshops, Retraites,
Lichtwerk, YouTube videos, Spirituele Reizen, HSP,regressie.
Ariette ondersteunt je op haar eigen-wijze om (terug) in je Kracht te komen zodat je van daaruit zelf verder kunt.
Ze is opgeleid tot Maatschappelijk Werkster en Coach en mixt die professionele achtergrond met energetisch werk
en haar sterke intuitie 

Xtra4people
Heb je vragen of een hulpvraag op het gebied van bewustwording, in beweging komen, ontwikkelen en groeien, begrepen en onbegrepen klachten, (hoog) gevoeligheid en innerlijke rust? Xtra4people biedt agogische begeleiding met energetische ondersteuning, coaching en training (e-programma´s voor ouders), zakelijk en particulier en voor groot en klein!

Marenergie Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskundig en Energetisch therapeut, ook Asyra-bio-energetisch testen en behandelen. Specialist voor hoog gevoelige mensen met onbegrepen klachten. Je moet er maar mee leren leven of je behandeling slaat niet aan. Wat houdt je klachten in stand? Je zelfhelend vermogen weer aan het werk voor merkbaar verandering met meer inzicht, betere energie en ontspanning. Terug naar de kern.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Als multidisciplinair therapeute ben ik gespecialiseerd in de behandeling van schouder/nekklachten, spierpijnen, spijsverteringsproblemen, allergieën, vermoeidheids- en overgangsklachten. Ik gebruik diverse technieken o.a. iriscopie, atlascorrectie, orgontherapie, kleurlichttherapie, voetreflexologie, massage en voedingsadviezen. Ik ben aangesloten bij de FAGT waardoor u in aanmerking komt voor vergoeding.


Inloggen

Registreren

Zoeken