Energetisch werk

Alles bestaat uit energie; mens, dier en plant. Er wordt met deze energie contact gemaakt en er wordt op deze manier een beroep gedaan op het zelf genezend vermogen om jezelf weer te helen en je balans te herstellen.


FranciSense Praktijk Healing, Coaching en Ontwikkeling
DNA ThetaHealing® is een zeer effectieve modaliteitstechniek om op alle gebieden van je leven (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) snel en gemakkelijk zelf blokkades op te kunnen lossen en verandering te maken. ThetaHealing® is géén religie of geloofsovertuiging! Het is een techniek om je overtuigingen te veranderen en ze in overeenstemming te brengen met de Bron van Al Wat is.

van HarteCoaching – Leven vanuit je Hart
Voor Leven vanuit je Hart: Meditatie(cursussen), Coaching, Healing, Workshops, Retraites,
Lichtwerk, YouTube videos, Spirituele Reizen, HSP,regressie.
Ariette ondersteunt je op haar eigen-wijze om (terug) in je Kracht te komen zodat je van daaruit zelf verder kunt.
Ze is opgeleid tot Maatschappelijk Werkster en Coach en mixt die professionele achtergrond met energetisch werk
en haar sterke intuitie 

Xtra4people
Heb je vragen of een hulpvraag op het gebied van bewustwording, in beweging komen, ontwikkelen en groeien, begrepen en onbegrepen klachten, (hoog) gevoeligheid en innerlijke rust? Xtra4people biedt agogische begeleiding met energetische ondersteuning, coaching en training (e-programma´s voor ouders), zakelijk en particulier en voor groot en klein!

Marenergie Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskundig en Energetisch therapeut, ook Asyra-bio-energetisch testen en behandelen. Specialist voor hoog gevoelige mensen met onbegrepen klachten. Je moet er maar mee leren leven of je behandeling slaat niet aan. Wat houdt je klachten in stand? Je zelfhelend vermogen weer aan het werk voor merkbaar verandering met meer inzicht, betere energie en ontspanning. Terug naar de kern.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Als multidisciplinair therapeute ben ik gespecialiseerd in de behandeling van schouder/nekklachten, spierpijnen, spijsverteringsproblemen, allergieën, vermoeidheids- en overgangsklachten. Ik gebruik diverse technieken o.a. iriscopie, atlascorrectie, orgontherapie, kleurlichttherapie, voetreflexologie, massage en voedingsadviezen. Ik ben aangesloten bij de FAGT waardoor u in aanmerking komt voor vergoeding.

Welkom-Thuis
Ik ben energetisch psycholoog. ik werk met mensen die niet goed in hun energie zitten, dit kan doordat ze niet verwerkte traumata hebben en daardoor niet goed in hun energie zitten. sessies kunnen zowel in de praktijk als via skype 

Mariposa Praktijk voor Voetreflexzonetherapie
Sensi-therapie geeft inzicht in oorzaken achter klachten. Door de combinatie van behandeltechnieken wordt een zo groot mogelijk effect bereikt in zo weinig mogelijk behandelingen . Behandelingen : Sensi-therapie, Voetreflexzonetherapie, Zwangerschapsreflexologie, Fertiliteitsreflexologie,Lichaamsmassage, Oorkaarsen

Karin de Mulder
Energetisch systemische therapie waarbij je volledig in verbinding komt met jezelf. Ervaren wie je werkelijk bent. Los en vrij maken van blokkades, belastende koorden en afspraken. Zodat je vol passie en zelfvertrouwen je leven een gelukkige en gezonde invulling kunt en durft te geven. 

Judith Hendrix Holistisch Levenscoach
Zit je niet lekker in je vel? Ben je uit balans? Pieker je veel? Voel jij je onzeker over jezelf? Dan ben ik er voor je. Met behulp van o.a. lichaamsgerichte coaching, ademhalings- en ontspanningsoefeningen of meditatie help ik je om écht contact te maken met jezelf. Met je intuïtie, je gevoel, je lijf en je innerlijk weten. Zodat jij van daaruit stappen kunt zetten die nodig zijn om daar te komen waar je op dit moment hoort te zijn. Klinkt dit fijn? Neem dan gerust contact met me op. 

Praktijk Janneke Hanssen
Jouw weg naar Bloei.........
Eclectisch Energetische Natuurgeneeskunde - Bewustwording en persoonlijke groei - 
Holtische visie
Achterhalen van Fysiek en lichamelijke klachten, burn-out, stress, slapeloosheid, voedingsintoleranties, hooggevoeligheid, coaching. Ik draai de vraag meestal om, vertel mij waar je last van hebt en dan gaan we samen op zoek naar de oorzaak en de oplossing van de klacht. In balans komen met je lichaam, geest en ziel. Ik ben aspirant-lid van de branchevereniging Vbag.


Inloggen

Registreren

Zoeken