Energetisch werk

Alles bestaat uit energie; mens, dier en plant. Er wordt met deze energie contact gemaakt en er wordt op deze manier een beroep gedaan op het zelf genezend vermogen om jezelf weer te helen en je balans te herstellen.


Karin de Mulder Therapie & Coaching
​Wanneer het lichaam verstoord is geraakt en er disbalans is ontstaan ga ik op zoek naar datgene wat jou belemmert om helemaal jezelf te zijn. Disbalans kan in je huidige of vorige levens zijn ontstaan. Maar ook vanuit ouders en voorouders kun je gedrag en gewoontes hebben overgenomen. Tijdens de behandeling zit je op de energetische stoel (de Urim) en laat met gemak los wat jou in de weg staat.

VitametikpraktijkPetra
PraktijkKeuten: Gespecialiseerd in energie herstellende behandelingen. opzoeken van energie verstoringen. opruimen van deze verstoringen. energie opvijzelen naar zeer hoge waardens die een must zijn bij kanker patiënten. vermoeidheid verdwijnt. dagelijks ritme oppakken      

Xtra4people
Heb je vragen of een hulpvraag op het gebied van bewustwording, in beweging komen, ontwikkelen en groeien, begrepen en onbegrepen klachten, (hoog) gevoeligheid en innerlijke rust? Xtra4people biedt agogische begeleiding met energetische ondersteuning, coaching en training (e-programma´s voor ouders), zakelijk en particulier en voor groot en klein!

Sylvia Peters Rit Praktijk Natuurgeneeswijzen en Bewustwording
Ik ben erkend E.E.N.® therapeut. De E.E.N.® therapie is een holistische geneeswijze, die zich richt op het in balans brengen van lichaam geest en ziel. De oorzaak wordt gezocht op het niveau van bewustzijn, het energetisch en fysieke lichaam. Er wordt gewerkt vanuit het chakrasysteem, het meridiaansysteem en wordt ondersteund met diverse ondersteunende therapiën.

Praktijk voor Energetische therapie
Bedoelt voor mensen met lichamelijke, psychische en/of psychosociale klachten. Er wordt in overleg een behandelingspakket samengesteld, wat o.a. kan bestaan uit: kleurentherapie, vlindermassage, voetreflexologie, meridiaantherapie, moxabehandelingen, jassententechniek

FranciSense Praktijk Healing, Coaching en Ontwikkeling
DNA ThetaHealing® is een zeer effectieve modaliteitstechniek om op alle gebieden van je leven (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) snel en gemakkelijk zelf blokkades op te kunnen lossen en verandering te maken. ThetaHealing® is géén religie of geloofsovertuiging! Het is een techniek om je overtuigingen te veranderen en ze in overeenstemming te brengen met de Bron van Al Wat is.

Praktijk Janneke Hanssen
Jouw weg naar Bloei.........
Eclectisch Energetische Natuurgeneeskunde - Bewustwording en persoonlijke groei - 
Holtische visie
Achterhalen van Fysiek en lichamelijke klachten, burn-out, stress, slapeloosheid, voedingsintoleranties, hooggevoeligheid, coaching. Ik draai de vraag meestal om, vertel mij waar je last van hebt en dan gaan we samen op zoek naar de oorzaak en de oplossing van de klacht. In balans komen met je lichaam, geest en ziel. Ik ben aspirant-lid van de branchevereniging Vbag.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Als multidisciplinair therapeute ben ik gespecialiseerd in de behandeling van schouder/nekklachten, spierpijnen, spijsverteringsproblemen, allergieën, vermoeidheids- en overgangsklachten. Ik gebruik diverse technieken o.a. iriscopie, atlascorrectie, orgontherapie, kleurlichttherapie, voetreflexologie, massage en voedingsadviezen. Ik ben aangesloten bij de FAGT waardoor u in aanmerking komt voor vergoeding.

Hamabe
Door afstemming op u, uw ziel, uw spirituele begeleiders en uw omgeving, woorden geven aan
een moment of een ongemak in uw leven. Door advies u begeleiden op uw weg en door energetische
ondersteuning het bevorderen van ontspanning, het verminderen van pijn en het stimuleren van het
zelfhelende vermogen van het lichaam. 

Marenergie Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskundig en Energetisch therapeut, ook Asyra-bio-energetisch testen en behandelen. Specialist voor hoog gevoelige mensen met onbegrepen klachten. Je moet er maar mee leren leven of je behandeling slaat niet aan. Wat houdt je klachten in stand? Je zelfhelend vermogen weer aan het werk voor merkbaar verandering met meer inzicht, betere energie en ontspanning. Terug naar de kern.


Inloggen

Registreren

Zoeken