Kinderen / Jongeren

Zorg, coaching speciaal gericht op kinderen / jongeren onder de 18 jaar.


Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud
Korte omschrijving:
Orthodontiepraktijk in Venlo, niet alleen symptoombestrijding, maar ook aandacht voor de oorzaak!
Wij behandelen kinderen vanaf kleuterleeftijd, omdat wij er van overtuigd zijn dat wanneer de spierfunctie correct is, het gebit ook correct zal groeien!
Daarnaast leveren wij natuurlijk ook de welbekende reguliere orthodontische zorg, en hebben we daarbij ook altijd de aandacht voor nét dat beetje meer! 

GAAN met L.e.F
GAAN met L.e.F, het in beweging komen of brengen op een zachte manier. L.e.F betekent in mijn tuin dan ook 'Luisteren en Fluisteren'. Ik luister naar hetgeen jij te vertellen hebt en het fluisteren is de zachte manier om iemand in beweging te zetten. En LEF is tegelijkertijd ook je kwetsbaar durven, kunnen op stellen. Mijn L.e.F tuin is het middelpunt van een aantal activiteiten die de verbinding leggen tussen kind, gezin en natuur. Kindercoach, Gastouderopvang, SAMEN Moestuin en ontspanning.

Groeischap, praktijk voor reïncarnatietherapie
MoedersGenezen is bedoeld voor kinderen die niet zelf in therapie kunnen, zoals huilbaby’s of kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Vooral moeders zijn energetisch erg verbonden met hun kind. Onder mijn begeleiding kunnen zij in de belevingswereld van hun kind stappen en kunnen we de dingen die zich voordoen op de juiste manier aanpakken. Zo ontstaat er inzicht, vertrouwen en rust.

Voetreflex Carla
Voetreflextherapie is een veilige en prettige methode om een kind in balans te brengen en ze steviger op de grond te zetten. Babyreflexologie is een mooie, liefdevolle massage.Het kan veiligheid en rust geven. Verder kan het bij verschillende klachten verlichting geven. Als ouder kun je de massage bij je baby ook zelf leren toepassen bij mij. 

Praktijk Bianca Gerritsen ~ Rust & Vertrouwen
Ik ben Bianca, bloesemtherapeut, babymassagedocent, coach, hooggevoelig, getrouwd, moeder van 6 kinderen en woon op onze boerderij.
Met mijn praktijk achterhalen we samen de oorzaak en help ik jou of je kind weer lekker in je vel. Ik werk met aromazorg, bloesemremedies, babymassage, lesmethodes voor hooggevoelige kinderen en ik stem af. Dit geeft Rust & Vertrouwen. (wordt vergoed).


Inloggen

Registreren

Zoeken