Kinderen / Jongeren

Zorg, coaching speciaal gericht op kinderen / jongeren onder de 18 jaar.


Praktijk Natuurgeneeskunde Petra van Dongen
Ik ben Petra van Dongen, Natuurgeneeskundig therapeut, al 45 jaar werk ik in de gezondheidszorg, waarvan 25 jaar in de reguliere zorg en 20 jaar in de complementaire zorg. Mijn vakrichting is Professionele Kinesiologie, Neuro-energetische Kinesiologie, Bowen techniek, Orthomoleculair en voedingsadviezen. In leeftijden van 0 tot 100. Op mijn site kunt u meer vinden over deze technieken en welk soort klachten. Stress leidt tot klachten, stressreducering is dan ook verweven in al mijn technieken. Ik werk met voeding/ supplementen, emotionele vlak, fysieke vlak en Electro-magnetische vlak (acupressuur). Heel belangrijk vind ik een goede samenwerking reguliere- en complementaire zorg, ik ben van mening dat een goede samenwerking op alle vlakke: de zorg verbreed, levensomstandigheid verbeterd en de zorg goedkoper maakt. En wie wil dat niet? Praktijk Natuurgeneeskunde Petra van Dongen Grubbenvorst E: petravdongen@hotmail.com W: https://petravdongen.nl T: 0628613002

Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud
Korte omschrijving:
Orthodontiepraktijk in Venlo, niet alleen symptoombestrijding, maar ook aandacht voor de oorzaak!
Wij behandelen kinderen vanaf kleuterleeftijd, omdat wij er van overtuigd zijn dat wanneer de spierfunctie correct is, het gebit ook correct zal groeien!
Daarnaast leveren wij natuurlijk ook de welbekende reguliere orthodontische zorg, en hebben we daarbij ook altijd de aandacht voor nét dat beetje meer! 

GAAN met L.e.F
GAAN met L.e.F, het in beweging komen of brengen op een zachte manier. L.e.F betekent in mijn tuin dan ook 'Luisteren en Fluisteren'. Ik luister naar hetgeen jij te vertellen hebt en het fluisteren is de zachte manier om iemand in beweging te zetten. En LEF is tegelijkertijd ook je kwetsbaar durven, kunnen op stellen. Mijn L.e.F tuin is het middelpunt van een aantal activiteiten die de verbinding leggen tussen kind, gezin en natuur. Kindercoach, Gastouderopvang, SAMEN Moestuin en ontspanning.

Groeischap, praktijk voor reïncarnatietherapie
MoedersGenezen is bedoeld voor kinderen die niet zelf in therapie kunnen, zoals huilbaby’s of kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Vooral moeders zijn energetisch erg verbonden met hun kind. Onder mijn begeleiding kunnen zij in de belevingswereld van hun kind stappen en kunnen we de dingen die zich voordoen op de juiste manier aanpakken. Zo ontstaat er inzicht, vertrouwen en rust.

Voetreflex Carla
Voetreflextherapie is een veilige en prettige methode om een kind in balans te brengen en ze steviger op de grond te zetten. Babyreflexologie is een mooie, liefdevolle massage.Het kan veiligheid en rust geven. Verder kan het bij verschillende klachten verlichting geven. Als ouder kun je de massage bij je baby ook zelf leren toepassen bij mij.

Praktijk Bianca Gerritsen ~ Vanuit je start
Meteen naar de kern van je probleem door te beginnen vanuit je start. Voor iedereen die geboren is, voor baby’s, kinderen en ouders. De ervaringen die elke baby heeft tijdens de reis van conceptie tot en met de geboorte zijn de meest ingrijpende die je tijdens je leven meemaakt. Al deze ervaringen sla je op in je lichaamsgeheugen (ipv in je hersenen die nog in ontwikkeling zijn). Door deze herinneringen reageren we (onbewust) met emoties en gevoelens die voortkomen uit deze bijzondere ervaringen.


Inloggen

Registreren

Zoeken