Klassieke Homeopathie

Klassieke homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam stimuleert. De homeopaat gebruikt hiervoor een homeopathisch middel dat niet alleen gekozen is op de klacht of ziekte maar dat ook passend is bij de persoon. Klassieke homeopathie kan zowel bij lichamelijke als mentaal-emotionele klachten worden toegepast.


Fernand Debats, homeopathie
Ruim 40 jaar praktijk en nog steeds gefascineerd door de resultaten van de homeopathie. Tijdens mijn studie geneeskunde raakte ik al geïnteresseerd in geneeswijzen die een ruimere mensvisie hebben dan de mens als ’ingewikkelde machine’. Bij mijn afstuderen als huisarts in 1976 heette dat nog alternatieve geneeswijzen. Inmiddels is duidelijk dat deze eerste keuze moeten zijn in de gezondheidszorg.

Fernand Debats, homeopathie
fd@quodnatura.info | Debats, Fernand | Sint Lambertusstraat 18, 5866 AN, Swolgen, 0631951147 |

Acu-Balance
Bij Praktijk Acu-Balance kunt u terecht voor Acupunctuur (TCM), (klassieke) Homeopathie en APS-pijntherapie. Ondersteunend wordt er ook gebruik gemaakt van ooracupunctuur/auriculotherapie, moxa, dry-needling, cupping. Rob Coumans is sinds 1998 Lid NVA.

Praktijk voor homeopathie en voeding M. Camps
Al langer lichamelijke klachten die steeds terugkomen? Problemen in de ontwikkeling van je kind? Misschien is homeopathie dan iets voor jou. Homeopathische middelen zijn mild en veilig en kennen geen schadelijke bijwerkingen voor lever en nieren. Interesse? Neem dan contact op. Aangesloten bij de NVKH en het RBCZ. Behandeling worden meestal via de aanvullende verzekering (gedeeltelijk) vergoed.


Inloggen

Registreren

Zoeken