Meditatie / Mindfulness

Leert je om bewust te worden van de patronen van denken en doen die stress veroorzaken. Mindful leven betekent met volledige aandacht leven en met volledige aandacht in het moment aanwezig zijn.


Blij Buiten
Wil je gelukkig zijn? Het zit in de verbinding met jezelf. Geluk haal je niet uit je omstandigheden. Geluk komt van binnenuit. Het begint bij je gedachten en wat je tegen jezelf zegt. Tijdens een mindful wandeling verbind je jezelf met de natuur en dat geeft rust en inzicht. Een mindful wandeling is laagdrempelig en voor iedereen geschikt. Buiten zijn maakt blij en blij zijn, is gezond!

Praktijk Prisma
Praktijk Prisma voor Psychosociale therapie& Hypnotherapie, Relatie-/Systeemtherapie, Mindfulness en Workshops. Lid NBVH en RBCZ en Registertherapeut BCZ®. Vergoeding mogelijk via zorgverzekeraar. Aandachtsgebied: Assertiviteit|Burn-out,stress,spanning| Echtscheiding| Gezins-/ relatieproblematiek| Hooggevoeligheid| Negatief zelfbeeld| Ongewenste gewoonte/gedachte/gedrag|Persoonlijke groei|Rouw&Verlies|Ziekteverzuim 

Raja Yoga Academy
Ik help gedreven mensen omgaan met stress en daardoor burn-outklachten voorkomen in een Training Makkelijke Meditatie. Door meditatie ofwel Raja Yoga, realiseer je namelijk je ware potentieel: innerlijke vrede, onuitputtelijke vreugde, ferme kracht, intuïtieve wijsheid, diepe kalmte en onvoorwaardelijke liefde.   Wil je meer weten over essentiële levensvragen zoals wie of wat ben ik, de zin van het leven en veel meer, dan is de Verdiepingscursus Raja Yoga iets voor jou. Verder kun je terecht voor de voorbereiding op de Kriya Techniek Inwijding, een techniek vermeld in het boek Autobiografie van een Yogi, door Paramhansa Yogananda.   Eerst eens rustig proeven en zelf ervaren? Kom dan naar de Intro-workshop Makkelijke Meditatie. Neem je contact met mij op?

van HarteCoaching – Leven vanuit je Hart
Bij ‘van HarteCoaching’ worden verschillende meditaties aangeboden; leer snel en gemakkelijk ontspannen met de cursus Moeiteloos Mediteren of Mindfulness. Neem deel aan live Geleide Meditatie bijeenkomsten of GRATIS online op YouTube (kanalen ‘van HarteCoaching – Ariette Loeffen’ en ‘Ariette Love’). Voor wie Lichtwerk doet zijn er Multi-Dimensionale Meditaties (tevens cursussen).


Inloggen

Registreren

Zoeken