Natuurgeneeskunde

De behandeling richt zich niet op de ziekte of het zieke orgaan, maar op de onderliggende oorzaak, waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen. Het zelf genezend vermogen wordt centraal gesteld en ziekte wordt gezien als een gevolg van het ophopen van fysiek, mentaal en emotionele afvalstoffen.


Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Mijn specialisaties zijn de behandeling van schouder/nek klachten, spijsverteringsproblemen, allergieën, spier-, vermoeidheid- en overgangsklachten. Ik maak gebruik van diverse technieken zoals iriscopie, atlastherapie, energetische (orgon) therapie, massage en voetreflexologie. Aangesloten bij de LVNG (10508) en RBCZ (309080R). Vergoeding behandeling hierdoor mogelijk.

Karin de Mulder
Energetisch systemische therapie waarbij je volledig in verbinding komt met jezelf. Ervaren wie je werkelijk bent. Los en vrij maken van blokkades, belastende koorden en afspraken. Zodat je vol passie en zelfvertrouwen je leven een gelukkige en gezonde invulling kunt en durft te geven.  

Praktijk voor natuurgeneeskunde 
  • Rosalie Thijssen
  • Overloon
  • T: 628330440
  • E: rosaliethijssen@gmail.com
Zelf de regie in handen houden, daar ondersteun ik u graag bij. Uw hulpvraag staat voorop, geen quick fix maar samen aan de slag om uw gezondheid te verbeteren. Hiervoor kunnen we voeding, massage, fytotherapie, bloesemremedies en goede leefgewoonten inzetten.

Voetreflex Carla
Bij voetreflextherapie is er persoonlijke aandacht en warme betrokkenheid voor jou en jouw voeten. Er is zorg voor lichaam en geest.
Bovendien vind je de weg naar je balans. Verder heb je een moment voor jezelf. Graag laat ik jou ervaren wat voetreflextherapie voor je gezondheid en welbevinden kan betekenen.
Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk. 

Puur Natuur Kracht
  • Carolien van Bergen
  • Horst
  • T: 620235099
  • E: puurnatuurkracht@gmail.com
Puur Natuur Kracht staat voor pure, handgemaakte kruidenproducten: van smeerwortelzalf (kneuzingen) en melissebalsem (koortslip) tot ontspannende olie en rustgevende thee. Daarnaast verzorgt Puur Natuur Kracht workshops en kunt u terecht voor een kruidenstempelmassage, een massage die reinigt, klachten aanpakt en sowieso totale ontspanning brengt. Interesse? Informatie? Bel of mail gerust! 

VitametikpraktijkPetra
Vitametik is een manuele methodebij stress,gespannen spieren en pijn.Vitametik bevordert het herstel en activeert de zelfgenererende krachten.Ik ben aangesloten bij het Beroepsverband voor Vitametik in Duitsland met Liz.- Nr. 2025430 

Praktijk voor Voetreflexologie
Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit en kan helpen bij onrust, stress, slapeloosheid, vermoeidheid, spijsvertering, ademhaling en hormonen. Het kan ook een goede ondersteuning bieden bij kanker; uit onderzoek blijkt dat voetreflexologie de dagelijkse taken (aankleden, traplopen) gemakkelijker maken. Aangesloten bij de FAGT en RBCZ. Vergoeding mogelijk via de zorgverzekeraars.

Mandala Voetreflex
Door massage van onderbenen en voeten kunnen klachten zoals darm-, rugklachten, hoofdpijn, onrust, slapeloosheid, enz. verminderen. Ook ondersteunende behandeling voor mensen met kanker bij of na de chemo, operatie en / of bestraling. Voetreflex is ook mogelijk bij baby's en kinderen, en bij zwangere vrouwen. Goede resultaten bij draaien van stuitligging. Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk.

Voetreflexpraktijk Sandra Poels
Samen kijken we naar je klachten, lifestyle, patronen, voeding. Je wordt uitgenodigd om dichter bij jezelf te komen en spanningen los te laten. Daarbij maak ik gebruik voetreflextherapie en massage. Je immuunsysteem versterkt en je hormoonbalans verbetert. Bij veranderingsprocessen.
Lid van Beroepsvereniging VBAG en de RBCZ. Vergoeding via aanvullende verzekering mogelijk. 

Praktijk Keuten
Wil jij weten WAT jou klacht/aandoening je brengt!!! met rug analyse komt je snel te weten waar je klacht/ aandoening voor staat. Behandelen van klachten op verschillende manieren. Energetische, met bv kleuren, Structureel, met bv massage Emotioneel, door te te begrijpen wat er word bedoelt!  


Inloggen

Registreren

Zoeken