Natuurgeneeskunde

De behandeling richt zich niet op de ziekte of het zieke orgaan, maar op de onderliggende oorzaak, waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen. Het zelf genezend vermogen wordt centraal gesteld en ziekte wordt gezien als een gevolg van het ophopen van fysiek, mentaal en emotionele afvalstoffen.


AYNI Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Ik werk holistisch door middel van kleuren(meridiaan)therapie; dit betekent dat ik de klachten bekijk vanuit de gehele mens. Je lichaam, de werking van je lichaam en je emoties, maken samen dat je wel of niet lekker in je vel zit. Middels rugdiagnostiek wordt duidelijk waar de energiestroom in je lichaam geblokkeerd is. De blokkades kunnen worden opgelost door; met kleur op het lichaam te werken, de voeding te testen en lichaamsgerichte massage, waardoor de energie weer gaat stromen en het zelfgenezendvermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Daarnaast kunnen emotionele blokkades opgelost worden door systemisch naar situaties te kijken middels een opstelling. De behandeling is pijnloos en ook geschikt voor kinderen. Samen met jou wil ik graag kijken waarmee ik je kan helpen.  Groetjes Henny Jilesen, R.B.C.Z. geregistreerd Natuurgeneeskundig Therapeut.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Mijn specialisaties zijn de behandeling van schouder/nek klachten, spijsverteringsproblemen, allergieën, spier-, vermoeidheid- en overgangsklachten. Ik maak gebruik van diverse technieken zoals iriscopie, atlastherapie, energetische (orgon) therapie, massage en voetreflexologie. Aangesloten bij de LVNG (10508) en RBCZ (309080R). Vergoeding behandeling hierdoor mogelijk.

Praktijk de Wilg voor Totaalbalans
  • Ingrid Bongarts
  • Vortum-Mullem
  • T: 0613896759
  • E: ingrid@totaalbalansdewilg.nl
ingrid@totaalbalansdewilg.nl Ingrid Bongarts, st. Cornelisstraat 23, 5827 AJ Vortum-Mullem, 06-13896759, Natuurgeneeskunde

Praktijk voor Voetreflexologie
Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit en kan helpen bij onrust, stress, slapeloosheid, vermoeidheid, spijsvertering, ademhaling en hormonen. Het kan ook een goede ondersteuning bieden bij kanker; uit onderzoek blijkt dat voetreflexologie de dagelijkse taken (aankleden, traplopen) gemakkelijker maken. Aangesloten bij de FAGT en RBCZ. Vergoeding mogelijk via de zorgverzekeraars.

Marenergie Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskundig en Energetisch therapeut, ook Asyra-bio-energetisch testen en behandelen. Specialist voor hoog gevoelige mensen met onbegrepen klachten. Je moet er maar mee leren leven of je behandeling slaat niet aan. Wat houdt je klachten in stand? Je zelfhelend vermogen weer aan het werk voor merkbaar verandering met meer inzicht, betere energie en ontspanning. Terug naar de kern.

Voetreflexpraktijk Sandra Poels
Samen kijken we naar je klachten, lifestyle, patronen, voeding. Je wordt uitgenodigd om dichter bij jezelf te komen en spanningen los te laten. Daarbij maak ik gebruik voetreflextherapie en massage. Je immuunsysteem versterkt en je hormoonbalans verbetert. Bij veranderingsprocessen.
Lid van Beroepsvereniging VBAG en de RBCZ. Vergoeding via aanvullende verzekering mogelijk. 

Praktijk voor natuurgeneeskunde 
  • Rosalie Thijssen
  • Overloon
  • T: 628330440
  • E: rosaliethijssen@gmail.com
Zelf de regie in handen houden, daar ondersteun ik u graag bij. Uw hulpvraag staat voorop, geen quick fix maar samen aan de slag om uw gezondheid te verbeteren. Hiervoor kunnen we voeding, massage, fytotherapie, bloesemremedies en goede leefgewoonten inzetten.

Praktijk Janneke Hanssen
Jouw weg naar Bloei.........
Eclectisch Energetische Natuurgeneeskunde - Bewustwording en persoonlijke groei - 
Holtische visie
Achterhalen van Fysiek en lichamelijke klachten, burn-out, stress, slapeloosheid, voedingsintoleranties, hooggevoeligheid, coaching. Ik draai de vraag meestal om, vertel mij waar je last van hebt en dan gaan we samen op zoek naar de oorzaak en de oplossing van de klacht. In balans komen met je lichaam, geest en ziel. Ik ben aspirant-lid van de branchevereniging Vbag.

Powerful Stones - Yvonne van Soest
Natuurgeneeskunde in de breedste zin van het woord. Diverse therapieën worden gecombineerd en toegepast. Lichammsgericht maar ook psychosociaal.

VitametikpraktijkPetra
Vitametik is een manuele methodebij stress,gespannen spieren en pijn.Vitametik bevordert het herstel en activeert de zelfgenererende krachten.Ik ben aangesloten bij het Beroepsverband voor Vitametik in Duitsland met Liz.- Nr. 2025430 


Inloggen

Registreren

Zoeken