Oosterse geneeswijzen

Is er op gericht om de levensenergie weer vrij door het lichaam te laten stromen. Blokkades in het lichaam op te lossen door onder andere acupunctuur, qigong en het gebruik van verschillende kruiden.


Powerful Stones - Yvonne van Soest
Guasha therapie is zeer effectief bij talloze chronische klachten o.a. migraine, RSI/CANS, muisarm, tennisarm, klachten ten gevolge van muzikanten-RSI, sportblessures, hoofdpijn, nek- en schouderpijn, (lage) rugpijn, ischias, burn-out, depressiviteit, stress, slapeloosheid, gebrek aan energie, bekkeninstabiliteit, PMS, overgangsklachten, hoge bloeddruk, zenuwpijn, lokale gevoelloosheid, lokale stijfheid en fibromyalgie.

Acu-Balance
Bij Praktijk Acu-Balance kunt u terecht voor Acupunctuur (TCM), (klassieke) Homeopathie en APS-pijntherapie. Ondersteunend wordt er ook gebruik gemaakt van ooracupunctuur/auriculotherapie, moxa, dry-needling, cupping. Rob Coumans is sinds 1998 Lid NVA. 

Praktijk 24
Praktijk gericht op Guasha therapie, coaching en emotieregulatie, Guasha gezichtsbehandelingen, Shiatsu massage, sportmassage en cupping. Opgeleid bij o.a. Qing Bai Nijmegen , Santai opleiding Helmond en Bellabaci Nederland en Atria sportopleiding. 

Hegger Acupunctuur & Tuina
De te behandelen klachten door Acupunctuur & Tuina zijn o.a. blessures, burn-out, cosmetische gezicht behandelingen, examenvrees, gewrichtsklachten, tennisarm, hartklachten, je niet lekker voelen, longklachten, littekens, menstruatieklachten, maagdarmklachten, overgangsklachten, stress.
Aandacht, tijd en ontspanning zijn cruciale aspecten voor mijn behandelingen!
Lid van NVTCG Zhong en Lid KAB 

PuntsGewijs
Acupunctuur is een veel toegepaste geneeswijze en kan worden ingezet bij uiteenlopende klachten. Denk hierbij aan pijn en bewegingsbeperkende klachten, orgaanklachten en mentaal-emotionele klachten. Bij PuntsGewijs staat de patiënt centraal en wordt gezocht naar de achterliggende oorzaak van de klacht. Het streven is, de klacht in zo min mogelijk behandelingen voorgoed te laten verdwijnen. Het gaat niet om het idee, maar om het resultaat.  

De 7 Richtingen
Shiatsu is een lichaamsgerichte therapie (acupressuur) die ook doorwerkt op psychisch en emotioneel niveau. De klachten die met Shiatsu te bewerken zijn onder andere: gewrichtsproblemen, nek-, schouder- en rugklachten, stemming gerelateerde klachten, emotionele stagnaties, stress, burn-out, enzovoorts. Shiatsu is geschikt voor alle leeftijden. Lid van NVTCG Zhong en Lid KAB 


Inloggen

Registreren

Zoeken