Overig

Alle natuurlijke ondersteuning die niet onder de bovenstaande categorieën valt.


Innergroei
Holistische therapie kan je bewustwording geven en je zelfhelend vermogen activeren bij angsten, fobieën, trauma’s, depressie, levensvragen en zingeving. Samen kijken we naar de oorzaak van de klacht om vanuit bewustwording en inzichten tot een vernieuwde versie van jou te komen.

Weet je welkom. Met Innergroet, Linda


Gedachterijk Hypnotherapie
suzanne@gedachterijk.nl | Suzanne Buddiger | De Leeuwerik 9, 5864BZ, Meerlo, 06-50749637 | Overige

Puur...Natuurlijk!
Ik heb een holistische schoonheidspraktijk waarin mensen op maat de juiste ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Ook kun je in mijn praktijk terecht voor verschillende massages manueel, met klankschalen, stemvorken, edelstenen net wat op dat moment gewenst is en eventuele ondersteuning met de MIR-methode, bloesemremedies, EFT, celzouten.

Buteyko-Leudal
Gezondheid begint met een gezonde ademhaling. Deze dient in balans te zijn met de activiteiten van het lichaam. Volgens Buteyko ademen we teveel wat de oorzaak is van de meeste welvaartziektes. Door de ademhaling weer te normaliseren kan het lichaam zijn zelfherstellend vermogen activeren. 

Fluitenkruid
Op avontuur in en met de Natuur dat is mijn rode draad van mijn bedrijf voor jong en oud.
Ik organiseer activiteiten in en met de NATUUR en in het GROEN.
o.a. Blote voetenwandelingen, Baden in de Natuur. Peuters in het Wild workshops en Natuur is een Feest. Voor meer info mail me 


Inloggen

Registreren

Zoeken