Overig

Alle natuurlijke ondersteuning die niet onder de bovenstaande categorieën valt.


Fluitenkruid
Op avontuur in en met de Natuur dat is mijn rode draad van mijn bedrijf voor jong en oud.
Ik organiseer activiteiten in en met de NATUUR en in het GROEN.
o.a. Blote voetenwandelingen, Baden in de Natuur. Peuters in het Wild workshops en Natuur is een Feest. Voor meer info mail me 

Vruchtbaar | De Oersprong
De Oersprong inspireert te leven vanuit het hart. Met beide benen op de aarde. Cursussen en workshops zoals kruidenthee maken, wilde planten excursies, kinderactiviteiten en permacultuur tuinieren.
La Louz biedt natuurlijk en holistische zwangerschapsbegeleiding voor aanstaande bewuste ouders en post partum behandelingen aan de moeder. Ook bevalbadverhuur en placentacapsules maken. 

Gedachterijk Hypnotherapie
suzanne@gedachterijk.nl | Suzanne Buddiger | De Leeuwerik 9, 5864BZ, Meerlo, 06-50749637 | Overige

Buteyko-Leudal
Gezondheid begint met een gezonde ademhaling. Deze dient in balans te zijn met de activiteiten van het lichaam. Volgens Buteyko ademen we teveel wat de oorzaak is van de meeste welvaartziektes. Door de ademhaling weer te normaliseren kan het lichaam zijn zelfherstellend vermogen activeren. 

Puur...Natuurlijk!
Ik heb een holistische schoonheidspraktijk waarin mensen op maat de juiste ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Ook kun je in mijn praktijk terecht voor verschillende massages manueel, met klankschalen, stemvorken, edelstenen net wat op dat moment gewenst is en eventuele ondersteuning met de MIR-methode, bloesemremedies, EFT, celzouten.


Inloggen

Registreren

Zoeken