Voeding

Gericht op advies en winkels in de natuurlijk voeding en natuurlijke producten. Voeding is een heel persoonlijk deel van de mens. Om dit te veranderen is vaak inzicht en begeleiding nodig in wat past bij jou persoonlijk.


Leefstijlcoach Marieke
Wil je meer energie, goed in je vel zitten, ontspannen, gezonder eetpatroon en/of gewicht, meer zelfvertrouwen, beter slapen, in balans zijn? Ga je samen met mij op zoek naar je eigen doel en kijken wat er in jouw leven past en welke veranderingen mogelijk zijn? Wil je werken aan bewustwording van de ingrediënten van een gezonde leefstijl? Zet de eerste stap naar een duurzame gedragsverandering.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Als orthomoleculair therapeut ben ik gespecialiseerd in de behandeling van spijsverteringsproblemen, allergieën, vermoeidheid- en overgangsklachten. Zijn er tekorten aan vitaminen en mineralen dan spoor ik deze op. D.m.v. orgontherapie breng ik uw lichaam in balans. Omdat ik aangesloten ben bij de LVNG en RBCZ wordt het consult (deels) vergoed door de zorgverzekering.

En nu de keuken in!
Veel klachten in het lichaam ontstaan doordat het lichaam verzuurt is, denk aan welvaartsziekten, vermoeidheid, huidproblemen, hoofdpijn, reumatische klachten enz. Het aanpassen van je voedingspatroon kan je veel verlichting geven of zelfs je klachten laten verdwijnen. Je moet echter wel weten wat voeding met je doet, zodat ook jij weet waarom je bepaalde keuzes moet maken. Graag wil ik jou hierbij helpen.

Van Natura
Het aanbieden van gezonde kookworkshops, lezingen & demonstraties vanuit orthomoleculaire voedingswijze = streven naar optimale staat van het lichaam, zowel lichamelijk als geestelijk, (doorgaand tot in de cellen). Daarnaast persoonlijk voedingsadvies afgestemd op jouw individuele behoefte!

Natuurlijke Kijk
Ik geef inspiratiesessies om inzicht te geven in jouw natuur, zodat jij je kunt gezondheid verbeteren. Ik gebruik daarbij het 4 natuur-kwaliteiten-spel en mijn creativiteit en geef je tips over voeding en leefstijl!

Praktijk voor homeopathie en voeding M. Camps
Heb je weinig energie, voel je je niet fit of wil je graag verantwoord afvallen? Ik help je graag daarbij met een persoonlijke aanpak en begeleiding. Op basis van je bloedwaarden en klachten ontvang je een individueel en concreet voedingsplan waar jij mee uit de voeten kunt. Geïnteresseerd? Neem contact met me om voor meer informatie.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Als multidisciplinair therapeute ben ik gespecialiseerd in de behandeling van schouder/nekklachten, spierpijnen, spijsverteringsproblemen, allergieën, vermoeidheids- en overgangsklachten. Ik gebruik diverse technieken o.a. iriscopie, atlascorrectie, orgontherapie, kleurlichttherapie, voetreflexologie, massage en voedingsadviezen. Ik ben aangesloten bij de FAGT waardoor u in aanmerking komt voor vergoeding.

Eenvoudig Vitaal
Een gezond eet en leefpatroon zijn de basis voor vitaliteit en gezondheid. Samen met jou ga ik aan de slag om dat doel te bereiken.
Specialisatie: " Vrouw,hormonen en voeding". Ik ben gewichtsconsulente/voedingsdeskundige en aangesloten bij de BGN.


Inloggen

Registreren

Zoeken