Voeding

Gericht op advies en winkels in de natuurlijk voeding en natuurlijke producten. Voeding is een heel persoonlijk deel van de mens. Om dit te veranderen is vaak inzicht en begeleiding nodig in wat past bij jou persoonlijk.


Puur Marina
Begeleiding en coaching naar een blijvende gezonde voedings- en levensstijl.   In mijn praktijk begeleid ik jou naar een nieuwe voedings- en levensstijl. Ik doe dit door bewustwording bij je te creëren, je kennis te vergroten, je te laten ervaren en je te adviseren. Tijdens dit traject ondersteun ik jou vanuit rust, vertrouwen en een warme betrokkenheid naar een blijvend gezonde toekomst.

Streefgewichtin zicht
  • Ingrid Hermans
  • Venlo
  • T: 06-25370360
  • E: ingrid.hermans12@kpnmail.nl
Door middel van een gezonde leefstijl het gewicht bereiken dat écht bij je past. Goed en lekker eten en keuzes durven maken.

Sylvia Peters Rit Praktijk Natuurgeneeswijzen en Bewustwording
We weten allemaal dat gezonde voeding belangrijk is en tóch lijkt het een moeilijk uitvoerbaar. Door mijn individualistische aanpak gebaseerd op de nieuwste inzichten leer ik jou dat gezonde, natuurlijke voeding eten makkelijker is dan je denkt. Bovendien zul je merken dat het ook véél lekkerder is. Je wilt nooit meer terug naar je oude voedingspatroon!

Leefstijlcoach Marieke
Wil je meer energie, goed in je vel zitten, ontspannen, gezonder eetpatroon en/of gewicht, meer zelfvertrouwen, beter slapen, in balans zijn? Ga je samen met mij op zoek naar je eigen doel en kijken wat er in jouw leven past en welke veranderingen mogelijk zijn? Wil je werken aan bewustwording van de ingrediënten van een gezonde leefstijl? Zet de eerste stap naar een duurzame gedragsverandering.

Van Natura
Het aanbieden van gezonde kookworkshops, lezingen & demonstraties vanuit orthomoleculaire voedingswijze = streven naar optimale staat van het lichaam, zowel lichamelijk als geestelijk, (doorgaand tot in de cellen). Daarnaast persoonlijk voedingsadvies afgestemd op jouw individuele behoefte!

Natuurlijke Kijk
Ik geef inspiratiesessies om inzicht te geven in jouw natuur, zodat jij je kunt gezondheid verbeteren. Ik gebruik daarbij het 4 natuur-kwaliteiten-spel en mijn creativiteit en geef je tips over voeding en leefstijl!

Praktijk voor homeopathie en voeding M. Camps
Heb je weinig energie, voel je je niet fit of wil je graag verantwoord afvallen? Ik help je graag daarbij met een persoonlijke aanpak en begeleiding. Op basis van je bloedwaarden en klachten ontvang je een individueel en concreet voedingsplan waar jij mee uit de voeten kunt. Geïnteresseerd? Neem contact met me om voor meer informatie.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Als multidisciplinair therapeute ben ik gespecialiseerd in de behandeling van schouder/nekklachten, spierpijnen, spijsverteringsproblemen, allergieën, vermoeidheids- en overgangsklachten. Ik gebruik diverse technieken o.a. iriscopie, atlascorrectie, orgontherapie, kleurlichttherapie, voetreflexologie, massage en voedingsadviezen. Ik ben aangesloten bij de FAGT waardoor u in aanmerking komt voor vergoeding.


Inloggen

Registreren

Zoeken