Winkels / Verkoop

Gericht op advies en winkels in de natuurlijk voeding en natuurlijke producten. Voeding is een heel persoonlijk deel van de mens. Om dit te veranderen is vaak inzicht en begeleiding nodig in wat past bij jou persoonlijk.


Natuurlijk-Fit (met Aloë Vera)
Pure Aloë Vera en producten op basis van Aloë Vera kunnen je gezondheid een flinke boost geven. Graag ga ik persoonlijk met mensen in gesprek om te kijken wat de producten voor jou kunnen betekenen. kijk voor meer info op de website: www.natuurlijkfitforever.flp.com

Gezond Water Drinken
Vanwege chronische ziekte ben ik in 2016 via een regulier arts in NL in contact gekomen met Kangen Water. Omdat ik zeer sceptisch was ben ik het gaan delen met (zieke) mensen. Toen ik het ene na het andere geweldige resultaat terug kreeg heb ik besloten hier mijn werk van te maken. Kom het gratis 3 weken ervaren bij 1 van onze aftappunten in de regio en/of vraag naar onze maandelijkse info avond.

Natuurwijzer, Natuurvoedingswinkel
Het adres voor al uw natuurvoeding, superfoods, homeopathie, dieetvoeding, voedingssupplementen,natuurlijke cosmetica en lichaamsverzorging. Het is ook mogelijk om producten via de webshop te bestellen.

JunaViva
Young Living Essentiële Oliën zijn niet zomaar etherische oliën maar van pure, therapeutische kwaliteit. Waar je ook tegenaan loopt, het is altijd mogelijk om te kijken of essentiële oliën je kunnen ondersteunen om je prettiger, beter en/of energieker te voelen. Etherische oliën kun je op elke leeftijd gebruiken. Ik help je graag verder voor jou persoonlijk of misschien voor in jouw praktijk !


Inloggen

Registreren

Zoeken