Blog - laatste nieuws
,

Het voelt als een nieuw begin

Het einde van het jaar is altijd een mooie gelegenheid om terug te blikken, maar ook zeker om vooruit te kijken.

Terugblik

Het afgelopen jaar was een jaar van bezinning. Een jaar waarin we ons allemaal meer en meer beseffen dat gezondheid en geluk niet afhangen van materie, maar dat we ons gelukkig voelen in de natuur. Je bent misschien meer naar binnen gekeerd en hebt je afgevraagd waar je blij van wordt en waar niet van. Dit kan geresulteerd hebben in keuzes. Om ons heen gebeurt er veel en de kunst is om dicht bij jezelf te blijven, om je af te stemmen op jouw eigen natuur. En daar ligt ook de weg naar natuurlijke gezondheid, mogelijk een nieuwe weg.

Als wij terugkijken op de afgelopen 4 jaar dan heeft Natuurlijk Gezond Noord Limburg (NGNL) zich op een natuurlijke manier ontwikkeld en een krachtige basis gevormd, als vruchtbare bodem. Een vruchtbare bodem, die belangrijk is voor ontkiemen, groei en ontwikkeling. Aan de ene kant is dat de aangesloten professional met zijn onderneming die mag gaan groeien. En aan de andere kant mag bij jouzelf de bewustwording gaan ontkiemen om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid of die van je (huis)dier.

Vooruitblik

Kijkend naar de toekomst zoeken we jou! Jij die op zoek is naar een natuurlijke manier om te werken  aan gezondheid, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Wij staan je graag bij bij het nemen van de regie over je gezondheid. Er is namelijk niemand anders verantwoordelijk voor wat je doet en wat je eet dan jijzelf. Er is ook niemand anders die voelt wat jij voelt en dat mag je ook serieus nemen. Klachten en pijntjes zijn er niet voor niets. Ze geven je aan dat je keuzes mag gaan maken en veranderingen mag aanbrengen zodat de klachten en pijntjes verminderen.

Onze aangesloten professionals bieden een luisterend oor, gaan op zoek naar de oorzaak van de klacht en passen diverse therapievormen toe om de pijntjes dragelijk te maken.

Wij gaan jou meer en meer informeren over de diverse therapievormen en praktijken in de regio op social media, in de plaatselijke krantjes, bij Natuurwijzer en op onze website. De website biedt een mooi overzicht van het aanbod in de regio waar je zelf een keuze uit mag maken bij wie jij een klik voelt.

Nieuw begin

Om ons gevoel en onze boodschap kracht bij te zetten hebben we het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuw logo, nieuwe huisstijl en een nieuwe website. We zijn klaar om de wijde wereld in te gaan en ons overal met trots te laten zien.

Ons nieuwe logo laat zo mooi zien dat uit de verbinding van professional en cliënt een zaadje wordt geplant van bewustwording waaruit groei en ontwikkeling mag ontstaan! Dat voelt als een nieuw begin van waaruit jij en ook wij ons kunnen blijven ontwikkelen.

 

Ik wens jou een mooi nieuw begin!

Liefs Marike van Eijs (initiatiefnemer en voorzitter NGNL)