Natuurlijk Gezond Noord Limburg, de website waarop je natuurlijke zorg kunt vinden.

Herken je jezelf in een of meerdere van onderstaande voorbeelden;

  • De huisarts/behandelend arts kan niets (meer) voor je betekenen.
  • Je zoekt een aanvulling op de behandeling die je nu al krijgt.
  • Je kiest bewust voor complementaire zorg.
  • Je wilt bewust werken aan gezondheid en vitaliteit.
  • Je wilt je groeiproces bevorderen.
  • Je bent op zoek naar de oorzaak en oplossing van je klacht.

Lees dan snel verder. Er zijn veel verschillende coaches en therapeuten die het natuurlijk herstel bevorderen. Een groot deel daarvan is op deze website per categorie bij elkaar gezet. Dit maakt dat je deze zorg makkelijk en overzichtelijk kunt vinden. Bij iedere therapeut staat een foto en meer informatie, zo kun je snel meer informatie krijgen en voor jezelf een keuze maken.

Wij zijn geen instituut dat de kwaliteit van de therapeut toetst. Dit laten we over aan beroepsverenigingen en andere instanties. De keuze om wel of niet bij een beroepsvereniging aangesloten te zijn laten wij aan de zorgaanbieder over. Dit is voor ons geen vereiste.
Complementaire zorg is nooit een vervanging van de reguliere geneeskunde. Dit kan wel een mooie aanvulling zijn. Raadpleeg bij twijfel altijd jouw (huis)arts.
Belangrijk om te weten is dat ieder van ons zijn eigen kwaliteiten en specialiteit heeft en elke zorgvraag anders is. Dus een pasklaar antwoord wie je kan helpen is er niet. Soms heb je eerst de ene hulpverlener nodig om in een later stadium op een ander vlak verder te werken. Ga hierbij vooral op je eigen gevoel af om jouw richting te bepalen.

Belangrijk punt is de interactie tussen hulpverlener en hulpvrager. Dit bepaalt naast kennis voor een groot deel de uitkomst van behandeling. Zonder integriteit en vertrouwen is geen enkele behandeling geslaagd.
Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de keuze die jij maakt over hoe jou behandeling eruit ziet en of deze slaagt of niet.

Wij hopen je een belangrijke stap aan te reiken naar een voor jou zo optimaal mogelijk leven en ontwikkelingspad.

Klik hier voor het categorie-overzicht

Inloggen

Registreren

Zoeken