Facebook

Om onze stichting een groot bereik te geven is facebook een mooi middel. Wanneer we dit goed inzetten kunnen veel mensen bereiken, informeren en inspireren om met natuurlijke gezondheid bezig te zijn! Daar doen we het toch voor en dat is wat een ieder met een kleine moeite kan bijdragen.

Hoe kun je dat nou gemakkelijk doen:

  1. Like en volg onze facebookpagina https://www.facebook.com/natuurlijkgezondnoordlimburg/
  2. Zorg ervoor dat je geen bericht mist van NGNL en dat deze berichten als eerste op je tijdlijn weergegeven worden. Dit kun je gemakkelijk doen door onder het kopje “volgend” aan te klikken “als eerste weergeven”, zie foto1.
  3. Deel berichten van collega’s! Zo kunnen we ons netwerk vergroten. Ook kun je aanklikken bij een evenment dat je geinteresseerd bent.
  4. Pak je kans om jezelf voor te stellen op onze facebookpagina. Dit kan via een mail met foto naar info@natuurlijkgezondnoordlimburg.nl
  5. Publiceer je evenement of je agenda-items zelf op onze facebookpagina. Dit kan heel gemakkelijk door naar onze pagina te gaan en daar een bericht op te schrijven. Plaats een foto en de link naar je eigen website-pagina/ facebook waarop de informatie van je activiteit staat. Zie foto 2. Je agenda -item mag je maximaal 2x delen op de pagina. Je bericht wordt niet meteen geplaatst, maar wordt eerst goedgekeurd door de beheerders.
  6. Als je lid bent van de Facebookpagina, kun je ook deel uitmaken van de besloten facebookgroep Natuurlijke gezondheid noord Limburg, waarop je met collega’s in contact kunt komen, waar je ze vragen kunt stellen, oproepjes kunt doen, ervaringen kunt delen, boeken kunt lenen etc… https://www.facebook.com/groups/1482902188431402/

Foto1

Foto2

Inloggen

Registreren

Zoeken