Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Natuurlijk Dag Retraite

25 augustus 2023 @ 10:00 17:00

Agenda | Natuurlijk Dag Retraite | natuurlijk gezond noord limburg

Natuurlijk “dag” Retraite, een inner wellness dag. Weg uit de hectiek van het dagelijkse leven, even helemaal alleen aan jezelf denken. Een (h)eerlijke ervaring en een verrijking voor jezelf. Een absolute aanrader. Alsof je een dag met vakantie bent in Horst aan de Maas.

Verblijf in onze heerlijke bloemrijke tuin met groot zwembad (open van april t/m september) en sauna. Neem deel aan het variërende programma of doe lekker waar je zin in hebt!

Een verwendag voor jezelf! Deze dag is ook aan te raden als je wat quality time wil met een vriendin, zus, kind of moeder.

Een ongedwongen en inspirerende plek met o.a. mindfulness oefeningen, meditatie, inzichtoefeningen en coaching. Tijd om het parasympatische zenuwstelsel (ontspanningszenuwstelsel) te activeren. Laat je verrassen door het prachtige programma.

Gun jij jezelf tijd om te ontspannen? Een volledige dag, waar jij in de watten gelegd wordt!

Deze dag is onder begeleiding van Natascha Smits van jezellufzijn en Edith Camps van Ontmoet & Emotion. Tevens kan het zijn dat we nog andere coaches of therapeuten uitnodigen om ons te assisteren.

Aan het eind van de retraite ga je met een speciaal gevoel naar huis en hebt je minimaal 1 van je doelstellingen behaald.

Kom je liever samen met iemand, dan hebben we ook nog eens een mooie aanbieding voor jullie.

€149

Ont-moet & E-motion | Edith Camps

06-80138836

Bekijk de site van Organisator

Horst aan de maas