Over ons

In Venray ligt de bakermat van onze stichting; gestart als ‘De Ontmoeting’, waarin maandelijks een groep mensen bij elkaar kwam om van elkaar te leren over natuurlijke gezondheid , informatie te delen en indien nodig en mogelijk, elkaar te behandelen.  Uiteindelijk is dit uitgegroeid tot de  stichting ‘Natuurlijk Gezond Noord Limburg’.

In december 2016 werd de eerst PowerPoint presentatie gegeven aan de groep van ‘De Ontmoeting’ en nam Marike van Eijs het initiatief om dit ook zichtbaar en vindbaar te maken voor het grote publiek. Samen met een viertal anderen kwam er een informatieavond voor therapeuten, natuurgeneeskundigen en anderen die zich inzetten voor de natuurlijke gezondheid van mens en dier.

Een platform waar de natuurlijke gezondheid een stem krijgt, zichtbaar is en vindbaar wordt. Een netwerk van professionals die je verder helpt in jouw zoektocht naar een vitaal lijf en leven. Natuurlijk Gezond Noord Limburg biedt complementaire zorg waarbinnen jij je eigen keuzes maakt.

De website: www.natuurlijkgezondnoordlimburg.nl kwam in de lucht, promotie materiaal werd gemaakt en Natuurlijk Gezond Noord Limburg was een feit!
Natuurlijk Gezond Noord Limburg biedt een overzicht van natuurlijke professionals en hun activiteiten in de regio. We werken aan een gezamenlijk doel: informeren, verbinden en inspireren.
In januari 2018 gaat Natuurlijk Gezond Noord Limburg officieel verder als stichting.