Jacqueline Huijs, zijn wie je bent

Jacqueline Huijs

ADRES & CONTACT


Adres

Spoorweg 10 5963 NJ, Hegelsom

GPS

51.4298918, 6.0363249

Telefoonnummer


Coaching

Voel je je overweldigd en uit balans? Of heb je het gevoel dat je tegen een burn-out aan zit? Gevoelens van hulpeloosheid en gedachten zoals ‘De ander kan het veel beter dan ik’ of ‘Waarom zou ik me inspannen om een probleem op te lossen, het is toch hopeloos?’ zijn ernstige signalen. Vaak gaat dit gepaard met allerlei lichamelijke klachten; slapeloosheid, hoofdpijn, spierpijn, misselijkheid, versnelde hartslag, hartkloppingen, versnelde (hoge) ademhaling en een hoge bloeddruk.

Ik loop een eindje met je mee, weer terug naar jezelf.

Verlies en Rouw

Als je worstelt met een verlies, zelfs als het al lang geleden is, kunnen onbekende en verwarrende gevoelens en gedachten de kop opsteken. Je kunt het gevoel hebben dat deze emoties je belemmeren in nieuwe keuzes, bindingen en geluk in je leven. Niet goed kunnen concentreren, vermoeidheid, niet verder kunnen.

Rouwen is een vermoeiende klus, je ‘verwerkt’ je verlies niet en je ‘geeft het geen plek’. We hebben te leren omgaan met het gemis, de emoties, het ‘nooit meer’, we hebben te leren om dit te ‘overleven’. Dat moeten we ZELF doen maar we hoeven het niet ALLEEN te doen. 

Ik loop graag een eindje met je mee in deze klus.

Expertise
Coaching | Stervensbegeleiding en rouwverwerking

LOCATIE OP DE KAART

NIEUWE ZOEKOPDRACHT