Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Natuurlijk Gezond Festival

september 15 @ 11:00 17:00

Ontmoet de zorgprofessionals voor mens en dier van Natuurlijk Gezond Noord Limburg.

Voor de zesde keer wordt dit ‘Natuurlijk Gezond Festival’ georganiseerd; op de mooie en bijzonder inspirerende plek Zentire op de Americaanseweg 107 5964 PA Meterik gemeente Horst aan de Maas.

Wil meer weten over dit Centrum; Ruimte voor groei, zie https://zentire.nl/

Stichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg bestaat uit enthousiaste ondernemers die zich in zetten om de gezondheid van mens en dier op natuurlijke wijze te ondersteunen. De pijlers van de Stichting zijn dan ook inspireren, verbinden en informeren. Met als doel de complementaire zorg bij een breder publiek bekend te maken en cliënten en zorgprofessionals met elkaar in contact te brengen.

Beleef een unieke dag boordevol inspiratie en nieuwe inzichten!

Met: natuurlijke voeding en verzorgingsproducten, natuurgeneeskunde voor mens en dier, coaching op het gebied van huis & werk, yoga, kleurentherapie, hypnose, acupunctuur, ThetaHealing, massage, voet- en handreflex, individuele sessies, Bachbloesems, workshops en diverse kinderactiviteiten o.a. huifkartochten met ’t Voske.

Dit jaar bieden wij iets extra’s, namelijk er is een unieke mogelijkheid om op bezoek te gaan bij het voedselbos van Juul Geurts. Dit unieke voedselbos ligt ook aan de Americaanseweg

Kom je een kijkje nemen? Graag ontmoet ik je dan ook daar, tot 15 september!

Tot dan!

Georganiseerd door Stg. Natuurlijk Gezond Noord Limburg. Voor meer info:

https://www.facebook.com/natuurlijkgezondnoordlimburg https://www.instagram.com/ngnl2023/ https://www.linkedin.com/company/70995449/admin/feed/posts/

Gratis gratis entree

Natuurlijk Gezond Noord Limburg

Bekijk de site van Organisator

Zentire

Americaanseweg 107
Meterik, 5964 PA Nederland
+ Google Maps