Nieuws!

Nieuws!

Per 1 september ga ik een nieuwe stap zetten voor mijn praktijk!

5 jaar geleden begon ik met mijn praktijk voor energetisch natuurgeneeskunde aan huis. De praktijk is inmiddels zo goed gegroeid en succesvol te noemen . Het is tijd voor een nieuwe stap . Ook ik werk aan mijn weg naar bloei ­čśë. Ik was op zoek naar meer verbinding, professionalisering , meer rust in priv├ę sfeer en nieuwe uitdaging.

Mijn nieuwe praktijk gaat zich vestigen bij een heel mooi bedrijf BeautyNJoy in Horst ! BeautyNJoy heeft een prachtige nagelstudio en een Power slim afslanksalon, www.beautynjoy.nl. Daarnaast heeft Sandra Jeurissen van praktijk24 zich ook gevestigd bij deze locatie . Sandra Jeurissen is ook een alternatieve genezer en geeft o.a. Guasha en Shiatsu massages, www.praktijk24.nl.

Ik zie mooie kansen en mogelijkheden om me te verbinden in dit centrum voor schoonheid en gezondheid.

Momenteel ben ik bezig met de opleiding als voedingsdeskundige en zal ook hiermee een mooie aanvulling geven aan bovenstaand concept.

Als E.E.N. Therapeut wat staat voor eclectisch energetisch Natuurgeneeskunde blijf ik zoals nu iedereen helpen die hulp nodig heeft in mentale en fysieke processen. Kijk maar eens op mijn website voor wat ik je te bieden heb, www.praktijkjannekehanssen.nl.

In september start ik ook met een cursus Jin sin Jyutsu . Dit wordt een uitbreiding van mijn behandelmethodes op de huidige methodes. Hiermee kan de accu van ons lichaam weer opgeladen en geactiveerd worden. Blokkades in het lichaam worden middels energie weer geactiveerd.

2 september ben ik weer aanwezig bij Juulskruidenhoekje in Horst om je te laten testen op vitamine, mineralen, celzouten en voedingsintoleranties.

19 september ben ik aanwezig bij het natuurlijk gezond festival in broekhuizen, www.natuurlijkgezondnoordlimburg.nl.

Wanneer je aanvullend verzekerd bent worden afhankelijk van jou verzekeringspakket de behandelingen (deels) vergoed. Check hiervoor je polis voorwaarden van je huidige zorgverzekeraar.

Ik heb heel veel zin in deze nieuwe stappen en uitdagingen.

Per 1 september vinden de behandelingen plaats op de nieuwe locatie. Uiteraard kun je gewoon een consult of behandeling in plannen via www.praktijkjannekehanssen.nl of praktijkjannekehanssen@outlook.com

Of via whatsapp 06-46140528. Bellen kan uiteraard ook.

Mijn cli├źnten worden persoonlijk op de hoogte gesteld via de mail . Tot 1 september vinden de afspraken nog gewoon bij mijn huidige praktijk plaats!

Heel graag tot ziens , fijn om je te mogen begroeten en te ontmoeten!

Heb je vragen ? Stel ze gerust !

Praktijk Janneke Hanssen

Venloseweg 104
5961 JD Horst

06-46140528
www.praktijkjannekehanssen.nl