Terug naar de Bron

Terug naar de Bron

Rouw is een proces wat al je zekerheden aan het wankelen brengt. Hoe je naar de wereld kijkt, hoe anderen naar jou kijken. De wereld is voor jou nooit meer hetzelfde en het is lastig om te zien hoe alles gewoon doorgaat terwijl de wereld voor jou tot stilstand is gekomen.

Hernieuwd bewustzijn

Voor mij is mijn rouwproces echt een heel groot keerpunt in mijn leven geweest. Het was een moment van teruggaan naar de bron, mijn bron van hernieuwd bewustzijn.

Wat heb ik hier te doen?

Wie ben ik, wat zijn mijn normen en waarden? Wat is nu tegen het licht van rouw, de nieuwe weg die ik in wil slaan? Wat vind ik belangrijk? Waar steek ik mijn tijd en energie in? Wat wil ik bereiken in het leven en wat kan ik betekenen voor mijn medemens? Wat heb ik hier te doen?

Vertragen

De kracht van emotioneel herstel ligt in eerste instantie bij het vertragen en stilstaan bij jouw verlies en gaan onderzoeken waar jij troost in kunt vinden. Ruimte durven maken voor de emotie en jezelf toestaan om niet te ver vooruit te kijken.

Kleine stapjes

In kleine stapjes meebewegen met wat is. Hulp vragen als je voelt dat je het even niet meer weet of alleen kunt.

Bewegen

Het letterlijk in beweging komen zorgt er voor dat je innerlijk ook gaat meebewegen. Wandelen, fietsen, creatief bezig zijn en je verhaal delen bij mensen waar je je veilig bij voelt en die goed kunnen luisteren kan je enorm tot steun zijn.

Online workshopserie

In mijn nieuwe online workshopserie zijn deze elementen verweven. We ontmoeten elkaar online en ik creëer een veilige bedding voor je zodat je de vrijheid voelt om je persoonlijke verlieservaring met ons te delen.

We staan samen stil bij en maken ruimte voor rouw en verlies. Iedere sessie maken we tijd voor een creatieve opdracht en mooie rituelen maken deze bijeenkomsten waardevol en geven je inzicht in je rouwproces. Ook hervind je je eigen veerkracht terug zodat je vol vertrouwen en op eigen kracht weer zelf aan het roer gaat staan.

Wil je graag meedoen? Stuur dan een berichtje naar info@yolandevanloon.com

Liefdevolle groet, Yolande van Loon

p.s. Wil je liever eerst een persoonlijk gesprek met mij? Dan mag je ook een berichtje sturen, dan neem ik contact met je op.