Nieuw: Duo Shiatsu massage, genieten met een thema

Nieuw: Duo Shiatsu massage, genieten met een thema

Samen met mijn zus bieden wij Shiatsu duo massages aan in onze praktijken. 

Een uniek concept waarbij je met z’n tweeën lekker geniet van een uurtje uit je hoofd, in je lijf en de kunst van de aanraking.

Het thema in april is Lente: ☯️

In de lente gaat het seizoen over van een yinne periode naar een yange periode. Het houtelement is gekoppeld aan de lente en aan de organen lever en galblaas. Door de overgang kan dit element soms behoorlijk uit balans raken en heb je misschien wat meer last van je schouders, je heupen, oogklachten, hoofdpijn of pijn aan je benen. Ben je misschien ook wat sneller boos, geïrriteerd, gestrest en merk je dat het lastig is om keuzes te maken en plannen uit te voeren.

Wat kan Shiatsu dan betekenen?

Tijdens deze massage gaat de intentie uit naar het behandelen van de lever-en galblaas meridiaan. Hierdoor wordt de yange energie weer in beweging gebracht, worden stagnaties los gemaakt en ruimte gemaakt voor groei en ontwikkeling 🐥

De schouders en je hoofd krijgen extra aandacht deze dag terwijl je in een ontspannen houding ligt op een Japanse futon. Samen met je partner, vriend(in) of ouder of kind genieten van het moment. Na de behandeling is er tijd om na te genieten van een kopje thee met iets lekkers. 

Reserveren kan via: 06-31305644 (WhatsApp)

Kosten € 110,00 per duo.

Locatie Horst, Venloseweg 104 of Meerlo, Pastoor Janssenstraat 1

Praktijk 24 in samenwerking met Linda Wilmsen – Shiatsu & Yoga